Acties

 

   
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies

 

 


Terugblik High Tea & Movie The Zookeeper′s Wife (16+) - 9 april 2017

     
   

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij je tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. We serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat je ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.
 

High Tea tijdens de film in de zaal.  

De film: Waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat. De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi′s te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog. The Zookeeper′s Wife is een verfilming van het gelijknamige boek (in Nederland vertaald als Antonina′s Dierentuin) van Diane Ackerman. Zij baseerde haar verhaal op de archieven en dagboeken van Antonina Zabinski. Van het boek werden wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht. In de Verenigde Staten stond het 54 weken in The New York Times-bestsellerlijst.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. The Zookeeper′s Wife is in ons reguliere programma te zien vanaf 4 mei 2017.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

 

     
 
     


Terugblik Fast & Furious 8 met showauto′s en Kampioenschap Spijkerbroekhangen - 14 april 2017 

     
   

Hollywoud organiseerde op 14 april 2017 een speciale voorstelling rondom het achtste deel van de succesvolle ″Fast & Furious″ reeks. In en om de bioscoop stond een groot aantal unieke, snelle en getunede auto′s en musclecars opgesteld en je kon meedoen aan het Kampioenschap Spijkerbroekhangen. De winnaars ontvingen een mooie prijs, beschikbaar gesteld door Riez! For Men uit Wijk en Aalburg.

Met autoshow en Kampioenschap Spijkerbroekhangen!    

 


De film: Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van deze speciale voorstelling.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

 

 
   

                 
11 mei 2017 - Mannenavond King Arthur: Legend of the Sword 3D

   
   

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. Met Charlie Hunnam in de hoofdrol is de film een revolutionaire versie van de klassieker over de Excalibur-mythe en volgt Arthur′s reis van de straat naar de troon.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een biertje (Jupiler tap normaal) of een portie bitterballen (6 stuks).

                 Een biertje of portie bitterballen voor slechts € 1,50 per stuk!         

 

 

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286.

De film: Wanneer Arthur′s vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern (Jude Law) de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren....tegen wil en dank. De hoofdrollen in King Arthur: Legend of the Sword worden vertolkt door Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Jude Law (Cold Mountain, Talented Mr. Ripley), Astrid Bergès-Frisbey (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) als Mage, Djimon Hounsou (Blood Diamond, In America) als Bedivere, Aiden Gillen (HBO′s Game of Thrones) als Goosefat Bill en Eric Bana (Star Trek) als de vader van Arthur, Koning Uther Pendragon.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!         
        

 

   
 
   

                 
16 mei 2017 - Ladies Night met komedie Snatched

   
   

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.       

Op 16 mei 2017 vertonen we de komedie Snatched. In deze hilarische moeder-dochter komedie worden Amy Schumer en Goldie Hawn op vakantie ontvoerd. De twee tegenpolen zijn op elkaar aangewezen om te kunnen ontsnappen, of ze dat nu willen of niet.      

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 mei 2017 afgehaald te worden.  

 

 

Voorstelling 19.30 uur:  Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.      

De film: Als ze aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer Emily Middleton (Amy Schumer) haar overbezorgde moeder Linda (Goldie Hawn) over om haar te vergezellen naar het paradijs. De twee tegenpolen komen er op onverwachte en hilarische wijze achter dat het overkomen van hun verschillen de enige manier is om te ontsnappen uit het wilde en waanzinnige jungle-avontuur waarin ze terecht zijn gekomen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een van de vorige Ladies Nights.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

 

   

 The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2016/2017

  http://www.hollywoud.nl/plaatjesnieuwesite/ROH_Logo_Positive.jpg

      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2016-2017 staan de volgende voorstellingen op het programma.                    

The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand
Woensdag 7 juni 2017
20:15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 juni 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik
hier voor het reserveren van de voorstelling.

Otello (Verdi)
Woensdag 28 juni 2017
20:15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 juni 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.