Acties

                                                                                                                                              

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
 8 september 2015 - Ladies Night Schone Handen

  
 
      


Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands
op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 september 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 september 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 september 2015 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 september 2015 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De standhouders van deze avond zijn: Personal Touch Travel, Milouzzi, Home of Wonders, Nice-4-You, Salon The Treatmant, Caressaa, J4 deco & fashion, JD′s Boutique en Stichting Dierenlot.

De film: Misdaadthriller met Jeroen van Koningsbrugge die zijn vrouw Thekla Rheuten koste wat kost in bedwang wil houden. Sylvia heeft lang weggekeken wanneer de bloeiende drugshandel van haar man Eddie aan bod kwam. Als alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om haar binnen de ′familie′ te houden.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Schone Handen

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   

16 september 2015 - The Maze Runner marathon

  
 
      


Op 16 september 2015 kun je in Hollywoud deel 1 en 2 van The Maze Runner saga achter elkaar zien. De marathon begint om 18.45 uur met deel 1 ″The Maze Runner″ gevolgd door deel 2 ″Maze Runner: The Scorch Trials 3D″.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 september 2015 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Deel 1: The Maze Runner, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Dashner, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas terecht in een gemeenschap van jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij de ″runners″. Niet alleen om uit het labyrint te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

Deel 2: in Maze Runner: The Scorch Trials 3D krijgen Thomas en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Klik hier om te reserveren.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Maze Runner The Scorch Trials 3D

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende marathon precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   

24 september 2015 - Speciale première Holland: Natuur in de Delta | ′Hollywoud Draait Door met Piet Hartman

  
 
      

 

Tijdens deze speciale première van de film Holland: Natuur in de Delta, welke deels is opgenomen in de Biesbosch, bent u te gast bij het unieke en informatieve programma: ′Hollywoud Draait Door′.

′Hollywoud Draait Door′, gepresenteerd door Piet Hartman, columnist en schrijver van het boek Streekgenoten, is een boeiend programma vanuit een van onze bioscoopzalen met tafelgasten, nieuws en media, voorafgaand aan de première van de film Holland: Natuur in de Delta. In de foyer bieden wij u voor en na dit programma de mogelijkheid om een aantal stands van bedrijven te bezoeken die te maken hebben met de film en/of het bijbehorende programma.

Voorstelling 19.15 uur: Inloop vanaf 19.15 uur met diverse stands. Aanvang ′Hollywoud Draait Door′ 19.45 uur. Aanvang film 20.30 uur. Wij adviseren u uiterlijk om 19.30 uur aanwezig te zijn. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 20 september 2015 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Holland: Natuur in de Delta is een documentaire over het kustgebied, de rivieren en de natuur die onderdeel zijn van de Nederlandse delta. De zeearend strijkt neer in een hoge boom aan de rivier. Hier stroomt de bron van het leven voor alles wat de zeearend kent. Maar hij is hier al eeuwen niet geweest en herkent haar nauwelijks; alles is nu anders. Lang is de natuur de grootste kracht geweest in het deltagebied dat nu Nederland heet. We zien de ontwikkeling naar onze tijd, waarin we de natuur niet langer als vijand zien en zoeken naar manieren om haar kracht te benutten. De Hollandse natuur door de ogen van kenmerkende dieren die de vruchtbare delta met ons bevolken. Naast de zeearend is dat bijvoorbeeld de bever. Maar ook de haas, het pimpernelblauwtje en de stekelbaars laten ons de dynamische wereld boven en onder water zien. Regisseur Mark Verkerk en producent Ton Okkers hebben eerder samengewerkt aan de succesvolle natuurdocumentaire ′De nieuwe wildernis′ uit 2013.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.
 

Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale première plaats vindt? Mail ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte!

  
 
   

27 september 2015 - High Tea & Movie met The Intern

  
 
      

 

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Inloop vanaf 12.00 uur met een welkomstdrankje. Aanvang voorstelling 12.30 uur. De voorstelling duurt ongeveer 3 uur, inclusief een pauze. Het is helaas niet mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen.

Inclusief een welkomstdrankje, diverse zoete en hartige gerechtjes en twee kopjes thee. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 20 september 2015 afgehaald te worden. Heeft u uw toegangsbewijzen op deze datum niet afgehaald, dan kunnen wij uw plaatsen niet garanderen.

De film: Oscarwinnaars Robert De Niro (Raging Bull, Silver Linings Playbook) en Anne Hathaway (Les Misérables, The Devil Wears Prada) zijn samen te zien in de nieuwe bioscoopfilm The Intern van Warner Bros Pictures. In The Intern speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Klik hier om te reserveren.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

The Intern 

Klik hier voor het foto-overzicht van de High Tea & Movie met The Second Best Marigold Hotel op 15 & 22 maart 2015. Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie plaats vindt? Mail ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte!

  
 
   

7 oktober 2015 - Ladies Night Ja Ik Wil!

 
      


Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands
op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 30 september 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 30 september 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 30 september 2015 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 30 september 2015 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Ja, Ik Wil! is dé romantische komedie van het najaar, van de makers van Pak Van Mijn Hart. In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: ″Van een bruiloft komt een bruiloft″, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ″Ja, ik wil!″ zal zeggen?

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.
 

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   

The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet

 
      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2015/2016 staan de volgende voorstellingen op het programma. Klik op de titel van de voorstelling voor ′the factsheet Royal Opera House′. Hier vindt u alle informatie over de voorstelling. 

Op dinsdag 22 september 2015 kunt u LIVE genieten van Ballet:
ROMEO & JULIET (MACMILLAN/PROKOFIEV)
Een hernieuwde kennismaking met Kenneth MacMillans indringende en tijdloze ballet op muziek van Prokofiev.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 15 september 2015 afgehaald te worden.

Op maandag 5 oktober 2015 kunt u LIVE genieten van Opera:
LE NOZZE DI FIGARO (MOZART)
De terugkeer van David MvVicars populaire versie uit 2006, met Erwin Schrott en de Roemeense sopraan Anita Hartig, gedirigeerd door Ivor Bolton.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 28 september 2015 afgehaald te worden.

Op zondag 15 november 2015 kunt u LIVE genieten van Ballet:
CARMEN / VISCERA / AFTERNOON OF A FAUN / TCHAIKOVSKY PAS DE DEUX
Een vierluik met Carlos Acosta′s gloednieuwe productie van Carmen, Liam Scarletts abstracte ballet Viscera, op Lowell Liebermanns duistere en opwindende piano concerto, Jerome Robbins moderne ballet Afternoon of a Faun, op Debussy′s beroemde Prelude en George Balanchine′s Tchailovsky Pas de Deux, op de herontdekte muziek van Swan Lake.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 november 2015 afgehaald te worden.

Op donderdag 10 december 2015 kunt u LIVE genieten van Opera:
CAVALLERIA RUSTICANA / PAGLIACCI (MASCAGNI/LEONCAVALLO)
Antonio Pappano dirigeert Damiano Michieletto′s nieuwe productie met Eva-Maria Westbroek, Carmen Giannattasio, Aleksander Antonenko en Dimitri Platanias.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 3 december 2015 afgehaald te worden.

Op woensdag 16 december 2015 kunt u LIVE genieten van Ballet:
THE NUTCRACKER (WRIGHT/TCHAIKOVSKY)
Deze traditionele en geliefde productie van Tchaikovsky′s ballet blijft een perfect kerstuitje voor het hele gezin.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 december 2015 afgehaald te worden.

Op dinsdag 26 januari 2016 kunt u LIVE genieten van Ballet:
RHAPSODY / THE TWO PIGEONS (ASHTON/RACHMANINOFF/MESSAGER)
Een dubbelprogramma van Frederick Ashton: de grappige Rhapsody, op muziek van Rachmaninoff, en het breekbare en toch komische The Two Pigeons, op muziek van Messager met de inbreng van twee levende duiven.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 19 januari 2016 afgehaald te worden.

Op donderdag 4 februari 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
LA TRAVIATA (VERDI)
Richard Eyre′s traditionele productie uit 1994 van Verdi′s nog altijd populaire opera, gedirigeerd door Yves Abel, met in de hoofdrollen de Russische sopraan Venera Gimadieva en de Albanese tenor Saimir Pirgu.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 28 januari 2016 afgehaald te worden. 

Op maandag 21 maart 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
BORIS GODUNOV (MUSSORSKY)
Bryn Terfel schittert in een nieuwe productie van Mussorgsky′s historische meesterwerk, gedirigeerd door Antonio Pappano.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 14 maart 2016 afgehaald te worden. 

Op woensdag 6 april 2016 kunt u LIVE genieten van Ballet:
GISELLE (PETIPA/ADAM)
Peter Wrights productie van Marius Petipa′s klassieker is een verhaal van verraad, bovennatuurlijke krachten en een liefde die de dood ontstijgt.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 30 maart 2016 afgehaald te worden. 

Op maandag 25 april 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
LUCIA DI LAMMERMOOR (DONIZETTI)
Donizetti′s tragische verhaal over familievetes wordt in deze nieuwe productie geregisseerd door Katie Mitchell. Met in de hoofdrollen Diana Damrau en Charles Castronovo, gedirigeerd door Daniel Oren.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 18 april 2016 afgehaald te worden. 

Op woensdag 18 mei 2016 kunt u LIVE genieten van Ballet:
FRANKENSTEIN (SCARLETT/LIEBERMANN)
De wereldpremière van een gloednieuw ballet door Liam Scarlett. Op nieuwe muziek van Liebermann, waarbij het verhaal gebaseerd is op Shelley′s klassieke, gotische roman.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 mei 2016 afgehaald te worden.

Op maandag 27 juni 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
WERTHER (MASSENET)
In Massenets opera over de verdoemde dichter Werther schitteren Vittorio Grigolo en Joyce DiDonato (die de rol van Charlotte in deze setting voor het eerst zingt). Dirigent: Antonio Pappano.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 20 juni 2016 afgehaald te worden.   
 
   

Terugblik Spannende Ladies Night met Magic Mike XXL (16+) - 1 juli 2015

  
 
      


Tijdens de heetste week van het jaar steeg de temperatuur in Hollywoud nog een paar graden tijdens de Spannende Ladies Night met Magic Mike XXL. Alle zalen waren op een paar plaatsen na helemaal uitverkocht en de stemming zat er goed in. Klik hier voor een foto-overzicht van deze Ladies Night.

De standhouders van deze avond waren: Sexclusively, Disaronno Sour tasting, De Wellnessbron, Beauty-Lab, Apart Bijou & Accessoires, The FashionBash, Studio d′Estethique en Caressaa.  

De film: Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.
Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   
  
Terugblik BFF-Night met SpangaS in Actie - 19 juni 2015
   
 
      


De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een gezellig voorprogramma of een spannende quiz. Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en jullie krijgen tijdens de film een popcorn en een frisdrank. Een super avondje uit dus met je BFF′s!

De volgende BFF-Night wordt binnenkort bekendgemaakt. Klik hier voor de foto′s van de vorige BFF-Night.

De film: Tweede speelfilm gebaseerd op de populaire tv-serie SpangaS. De vriendschap van Raaf en Abel komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid zullen worden over andere scholen. In hun strijd om dit te voorkomen besluit de vriendengroep het schoolgebouw te bezetten. Dat gaat niet volgens plan. En als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen binnen de hechte vriendengroep. Pas nadat het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap eigenlijk is.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
  
  

Voordeel met je Biebpas

 
 Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje.
Niet geldig in combinatie met anderekortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.