Acties

                                                                                                                                              

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
 14 februari 2016 - ValentijnSpecial: kusje is 2 voor € 14 op 14-02

 
 
      


Neem je man, vrouw, vriend, vriendin of date op de dag van de liefde mee naar Hollywoud! Op Valentijnsdag vertonen we dit jaar twee romantische films: Brasserie Valentijn en The Choice. Wanneer je elkaar bij de kassa een kus geeft, ontvang je twee toegangsbewijzen voor € 14,00.

Reserveren kan vanaf 9 februari 2016 via www.hollywoud.nl of 0183-307286.

Brasserie Valentijn: Valentijn (Georgina Verbaan) runt een succesvolle brasserie. Valentijnsdag is altijd de belangrijkste dag van het jaar voor de zaak dus mag er niets fout gaan. Maar dan staat de ex van Valentijn op de stoep. Klik op de afbeelding voor de trailer.

The Choice: In het romantisch drama The Choice verandert het leven van Travis (Benjamin Walker) drastisch wanneer hij zijn nieuwe buurvrouw Gabby (Teresa Palmer) ontmoet. De twee worden smoorverliefd, maar niet zonder consequenties. Klik op de afbeelding voor de trailer.

Voorwaarden: Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor Brasserie Valentijn en The Choice op 14 februari 2016. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties en niet geldig in combinatie met het VIP-arrangement. Je dient vooraf aan de kassa te melden dat je gebruik wilt maken van deze aanbieding.

  
 
   


16 februari 2016 - Ladies Night How To Be Single

 
 
      


Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands
op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 februari 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 februari 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 februari 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 februari 2016 afgehaald te worden.  

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 februari 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan... heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezelle allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie een van de vorige Ladies Nights.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   


9 maart 2016 - Ladies Night Rokjesdag

 
  Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 maart 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 maart 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 maart 2016 afgehaald te worden. 

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 maart 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Op Rokjesdag gaat een ensemble aan singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die nu daten topsport is? Work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond) en haar beste vriendin Danielle (Birgit Schuurman) besluiten zich in te schrijven voor Love Bites; een speciale kookworkshop voor singles. Ook de knappe student Rens (Manuel Broekman) heeft zich aangemeld. Hij wil zoveel mogelijk dates scoren, iets wat de onhandige dierenverzorger Edwin (Martijn Fischer) nog nooit is gelukt. Iris (Toprak Yacilner) is net verloofd maar bereid om haar huwelijk op het spel te zetten voor één laatste flirt. Wanneer de beste vriendinnen Marijke en Danielle ruzie krijgen om één man lijkt de avond te ontsporen. Maar ondanks alles lijkt de avond voor iedereen op een speciale manier uit te pakken. Zelfs Rens dreigt verliefd te worden op de eigenzinnige Mika (Barbara Sloesen)...

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie een van de vorige Ladies Nights.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


Terugblik High Tea & Movie met The Intern - 27 september 2015

 
 
      

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Op 27 september jl. vertoonden we de komische film The Intern.

De film: Oscarwinnaars Robert De Niro (Raging Bull, Silver Linings Playbook) en Anne Hathaway (Les Misérables, The Devil Wears Prada) zijn samen te zien in de nieuwe bioscoopfilm The Intern van Warner Bros Pictures. In The Intern speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

The Intern 

Klik hier voor het foto-overzicht van de High Tea & Movie met The Second Best Marigold Hotel op 15 & 22 maart 2015. Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie plaats vindt? Mail ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte!  
 
   

The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet

 
      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2015/2016 staan de volgende voorstellingen op het programma. Klik op de titel van de voorstelling voor ′the factsheet Royal Opera House′. Hier vindt u alle informatie over de voorstelling.

Op donderdag 4 februari 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
LA TRAVIATA (VERDI)
Richard Eyre′s traditionele productie uit 1994 van Verdi′s nog altijd populaire opera, gedirigeerd door Yves Abel, met in de hoofdrollen de Russische sopraan Venera Gimadieva en de Albanese tenor Saimir Pirgu.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 28 januari 2016 afgehaald te worden. 

Op maandag 21 maart 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
BORIS GODUNOV (MUSSORSKY)
Bryn Terfel schittert in een nieuwe productie van Mussorgsky′s historische meesterwerk, gedirigeerd door Antonio Pappano.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 14 maart 2016 afgehaald te worden. 

Op woensdag 6 april 2016 kunt u LIVE genieten van Ballet:
GISELLE (PETIPA/ADAM)
Peter Wrights productie van Marius Petipa′s klassieker is een verhaal van verraad, bovennatuurlijke krachten en een liefde die de dood ontstijgt.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 30 maart 2016 afgehaald te worden. 

Op maandag 25 april 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
LUCIA DI LAMMERMOOR (DONIZETTI)
Donizetti′s tragische verhaal over familievetes wordt in deze nieuwe productie geregisseerd door Katie Mitchell. Met in de hoofdrollen Diana Damrau en Charles Castronovo, gedirigeerd door Daniel Oren.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 18 april 2016 afgehaald te worden. 

Op woensdag 18 mei 2016 kunt u LIVE genieten van Ballet:
FRANKENSTEIN (SCARLETT/LIEBERMANN)
De wereldpremière van een gloednieuw ballet door Liam Scarlett. Op nieuwe muziek van Liebermann, waarbij het verhaal gebaseerd is op Shelley′s klassieke, gotische roman.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 mei 2016 afgehaald te worden.

Op maandag 27 juni 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
WERTHER (MASSENET)
In Massenets opera over de verdoemde dichter Werther schitteren Vittorio Grigolo en Joyce DiDonato (die de rol van Charlotte in deze setting voor het eerst zingt). Dirigent: Antonio Pappano.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 20 juni 2016 afgehaald te worden.   
 
   
  
Terugblik BFF-Night met SpangaS in Actie - 19 juni 2015
   
 
      


De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een gezellig voorprogramma of een spannende quiz. Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en jullie krijgen tijdens de film een popcorn en een frisdrank. Een super avondje uit dus met je BFF′s!

De volgende BFF-Night wordt binnenkort bekendgemaakt. Klik hier voor de foto′s van de vorige BFF-Night.

De film: Tweede speelfilm gebaseerd op de populaire tv-serie SpangaS. De vriendschap van Raaf en Abel komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid zullen worden over andere scholen. In hun strijd om dit te voorkomen besluit de vriendengroep het schoolgebouw te bezetten. Dat gaat niet volgens plan. En als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen binnen de hechte vriendengroep. Pas nadat het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap eigenlijk is.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
  
  

Voordeel met je Biebpas

 
 Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje.
Niet geldig in combinatie met anderekortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.