Acties

                                                                                                                                              

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies


13 juli 2016 - Absolutely Fabulous Prosecco Première

 
  

Sweetie darling, gun jezelf en je vriendinnen een fantastische avond uit en kom naar de Prosecco Première van Absolutely Fabulous: The Movie! Het iconische duo Eddy en Patsy zijn terug in dé zomerfilm van 2016 en zijn nog net zo ′fabulous′ als toen.

″I think I am now official fatter sideways then I am frontal″ roept Edina naar haar spiegelbeeld. De vriendinnen zijn wederom een tikje ouder, maar absolutely nog net zo neurotisch als in 1992, en roken en drinken doen ze als vanouds, fabulous!

Tijdens deze Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een portie pittige borrelmix. Reserveer nu voor de beste plaatsen.

Een glas Prosecco of portie pittige borrelmix slechts € 1,50 per stuk!

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286.

De film: Edina en Patsy beschikken, toepasselijk voor hun debuut op het grote doek, nog steeds over de nodige glitter en glamour. Ze leven het luxe leven dat ze gewend zijn: winkelen, drinken en stappen in de meest trendy hot-spots van Londen. Maar als ze de schuld krijgen van een groot incident tijdens een überhip fashionfeestje worden ze het middelpunt van een mediaschandaal en worden ze meedogenloos achtervolgd door de paparazzi. Zonder een rooie cent vluchten ze naar de speeltuin voor de superrijken, de Franse Rivièra, en bedenken ze een plan om permanent te ′ontsnappen′ en wederom het goede leven te leven.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Prosecco Première precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


23 en 24 juli 2016 - André Rieu′s 2016 Maastricht Concert

   
  

Net als vorig jaar vertonen we dit jaar een registratie van de spraakmakende zomeravondconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Uitsluitend te zien op 23 en 24 juli 2016. De zomeravondconcerten zijn elk jaar een grandioos spektakel vol prachtige muziek, grote decors en licht- en vuurwerkshows. Een sfeervol feest waar u bij kunt zijn, vol komische en ontroerende momenten maar vooral ook: heel veel romantiek!

André Rieu landt traditiegetrouw ook deze zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Rieu tovert het hele Vrijthof weer om tot één grote openlucht concertzaal met heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera′s, operettes en musicals.

Deze unieke bioscoopvoorstelling wordt wereldwijd via satelliet uitgezonden op 23 en 24 juli 2016 en is een compilatie van de Maastrichtse concertreeks die een paar dagen daarvoor plaatsvindt. Exclusief voor het bioscooppubliek wordt de voorstelling gepresenteerd door Charlotte Hawkins. Zij zal de show introduceren en een interview met André Rieu afnemen op het moment dat hij het podium verlaat. Het concert duurt ongeveer 3 uur inclusief een pauze van 15 minuten. De voorstelling is Nederlands en Engels gesproken met Engelse ondertiteling.

 

Zaterdag 23 juli 2016: aanvang voorstelling 19.45 uur. Wij adviseren u uiterlijk om 19.30 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 17 juli 2016 afgehaald te worden. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Zondag 24 juli 2016: aanvang voorstelling 15.45 uur. Wij adviseren u uiterlijk om 15.30 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 17 juli 2016 afgehaald te worden. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Klik op de afbeelding links voor de trailer.

Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende concertvoorstelling precies plaatsvindt? Mail ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte!

   
 
   


27 juli 2016 - Jason Bourne Mannenavond

   
  

Matt Damon is Jason Bourne. Na The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne serie. In ′Jason Bourne′ keert de voormalig, meest dodelijke agent van de CIA terug vanuit de anonimiteit. Hij kan zich nu helemaal herinneren wie hij is en wil de laatste geheimen over zijn verleden ontrafelen.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten*. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een biertje (Jupiler tap normaal) of een portie bitterballen (6 stuks). Reserveer nu voor de beste plaatsen.

Een biertje of portie bitterballen voor slechts € 1,50 per stuk!

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286.

De film: Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. In Jason Bourne keert de voormalig, meest dodelijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel en Tommy Lee Jones, ook Julia Stiles keert terug in de Bourne cast. Samen met Jeffrey Weiner zal wederom Frank Marshall van Captivate Entertainment de film produceren, zij krijgen hierbij hulp van Greengrass, Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreëerd door Robert Ludlum.

*Wij doen niet moeilijk, dames zijn ook van harte welkom bij de mannenavondvoorstelling!

 

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


14 september 2016 - Ladies Night Bridget Jones′s Baby

   
  

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting.

De volgende Ladies Night is op 14 september 2016. We vertonen dan Bridget Jones′s Baby, de derde film over ′s werelds favoriete stuntelkampioen. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 7 september 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 7 september 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 7 september 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 7 september 2016 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 7 september 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in Bridget Jones′s Baby, het nieuwe hoofdstuk over ′s werelds meest bekende single. Haar nieuwe love interest wordt gespeeld door Patrick Dempsey (Grey′s Anatomy). Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan, maar.... in deze derde Bridget Jones-film blijkt Bridget onverwachts zwanger te zijn.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van de vorige Ladies Night.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   

The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2016/2017
 
      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.


Voor het seizoen 2016-2017 staan de volgende voorstellingen op het programma. 

Norma (Vincenzo Bellini)
Maandag 26 september 2016
20:00 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 19 september 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Cosi Fan Tutte (Mozart)
Maandag 17 oktober 2016
19:30 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 10 oktober 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Anastasia (Macmillant/Tchaikovsky)
Woensdag 2 november 2016
20:15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Les Contes D Hoffmann (Offenbach)
Dinsdag 15 november 2016
19:15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 november 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

The Nutcracker (Wright/Tchaikovsky)
Donderdag 8 december 2016
20.15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 december 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Il Trovatore (Verdi)
Dinsdag 31 januari 2017
20.15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 24 januari 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Woolf Works (McGregor/Richter)
Woensdag 8 februari 2017
20.15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 februari 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.


The Sleeping Beauty (Petipa/Tchaikovsky)
Dinsdag 28 februari 2017
20.15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 februari 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Madama Butterfly (Puccini)
Donderdag 30 maart 2017
20.15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 23 maart 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Jewels (Balanchine/Stravinsky/Tchaikovsky)
Dinsdag 11 april 2017
20.15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 4 april 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

The Dreeam / Symphonic Variations / Marguerite and Armand
Woensdag 7 juni 2017
20:15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 juni 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Otello (Verdi)
Woensdag 28 juni 2017
20:15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 juni 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

 

  
 
   


Terugblik High Tea & Movie Monsieur Chocolat - 17 april 2016

   
  

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

 

Klik hier voor een foto-impressie een van de vorige High Tea & Movie voorstellingen.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   
  
Terugblik BFF-Night met SpangaS in Actie - 19 juni 2015
   
 
      


De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een gezellig voorprogramma of een spannende quiz. Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en jullie krijgen tijdens de film een popcorn en een frisdrank. Een super avondje uit dus met je BFF′s!

Klik hier voor de foto′s van de vorige BFF-Night met Pitch Perfect 2.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
  
  

Voordeel met je Biebpas

 
 Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje.
Niet geldig in combinatie met anderekortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.