Acties

                                                                                                                                              

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
9 maart 2017 - Mannenavond Kong: Skull Island 3D

   
  

Met Kong: Skull Island 3D wordt een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische aap Kong op het grote scherm gebracht. In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een biertje (Jupiler tap normaal) of een portie bitterballen (6 stuks).

Een biertje of portie bitterballen voor slechts € 1,50 per stuk! Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. 

De film: Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures brengen een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische Kong op het grote scherm, Kong: Skull Island. In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is. De hoofdrollen in Kong: Skull Island worden vertolkt door o.a. Tom Hiddleston (The Avengers, Thor: The Dark World), Samuel L. Jackson (The Hateful Eight, Avengers: Age of Ultron), Oscar winnares Brie Larson (Room, Trainwreck), John Goodman (Transformers: Age of Extinction, Argo) en John C. Reilly (Guardians of the Galaxy, Step Brothers). Dit nieuwe meeslepende, originele avontuur is onder regie van Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer).

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

 

   
 
   


21 maart 2017 - Ladies Night Het Verlangen

   
  

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting.

De volgende Ladies Night is op 21 maart 2017. We vertonen dan de komedie Het Verlangen, met o.a. Chantal Janzen en Jelka van Houten. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 14 maart 2017 afgehaald te worden. Voorstelling 19.30 uur: Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur.

Voorstelling 20.00 uur: Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur.

Voorstelling 20.30 uur: Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman - hoe goed zijn boek ook is - weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een van de vorige Ladies Nights.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

 

   
 
   


29 maart 2017 - Beauty and the Beast 3D Prosecco Première

   
  

Gun jezelf en je vriendinnen een fantastische avond uit en kom naar de Prosecco Première van Beauty and the Beast 3D. Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm komen opnieuw tot leven.

Tijdens de Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een portie pittige borrelmix. Reserveer nu voor de beste plaatsen.

Een glas Prosecco of portie pittige borrelmix slechts € 1,50 per stuk! 

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. 

De film: Beauty and the Beast vertelt het verhaal van Belle (Emma Watson), een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Prosecco Première plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!


   
 
   

The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2016/2017
 
      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2016-2017 staan de volgende voorstellingen op het programma.

The Sleeping Beauty (Petipa/Tchaikovsky)
Dinsdag 28 februari 2017
20.15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 februari 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Madama Butterfly (Puccini)
Donderdag 30 maart 2017
20.15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 23 maart 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Jewels (Balanchine/Stravinsky/Tchaikovsky)
Dinsdag 11 april 2017
20.15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 4 april 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand
Woensdag 7 juni 2017
20:15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 juni 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Otello (Verdi)
Woensdag 28 juni 2017
20:15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 juni 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.