Acties  
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
18 november 2014 The Hunger Games Marathon

   


    
Op 18 november 2014 kun je in Hollywoud deel 1, 2 en 3 van The Hunger Games achter elkaar zien. De marathon begint om 19.00 uur met deel 1 “The Hunger Games”, gevolgd door deel 2 “The Hunger Games: Catching Fire” met aansluitend net na middernacht de première van deel 3 “The Hunger Games: Mockingjay – Part 1”.

De toegangsprijs voor de marathon bedraagt € 15,00 p.p. Kortingen en/of acties zijn niet geldig.
Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden.

Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.Wil je alleen de première van het nieuwste deel “The Hunger Games; Mockingjay - Part 1” zien? Dat kan. Je kunt daar vanaf 3 november 2014 (einde middag) voor reserveren.

19.00 uur The Hunger Games: In een nabije toekomst is het voormalige Noord-Amerika verdeeld over twaalf districten die jaarlijks één jongen en één meisje leveren voor The Hunger Games. Hierbij worden de jongeren in een gigantische arena gezet, waar slechts één levend uit kan komen. De rest van het volk wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen. Wanneer het zusje van de zestienjarige Katniss Everdeen wordt geselecteerd twijfelt ze geen moment en neemt haar plaats in. Vanaf dan heeft Katniss nog maar één doel: overleven. Eenmaal in de arena wordt ze geconfronteerd met de uitermate moeilijke keuzes die ze daarvoor moet maken.

21.30 uur The Hunger Games: Catching Fire: In deze sequel keren Katniss en Peeta terug naar huis na het winnen van de 74ste Hunger Games. Bij thuiskomst worden ze direct weer op pad gestuurd op overwinningstournee door de districten. Tijdens de reis merkt Katniss dat er een opstand broeit onder het arme volk in de gebieden en dat de overheid deze rebellie genadeloos de kop indrukt. President Snow is ondertussen bezig met de voorbereidingen van de 75ste Spelen. Deze krijgen echter een set geheel nieuwe regels, waardoor Katniss, Peeta en andere voormalige winnaars opnieuw de arena in worden gestuurd.

00.01 uur The Hunger Games: Mockingjay - Part 1:
Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Klik op de afbeeldingen voor de filmtrailers.

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons je gegevens!

  

  
31 oktober 2014 Horror Night (16+)

  


 


    
Op vrijdag 31 oktober 2014 (Halloween) hebben we in Hollywoud weer een Horror Night. Durf jij het aan?

ZAAL 3 Uitsluitend telefonisch te reserveren:
Om 21.00 uur starten we met As Above, So Below, om 22.45 uur gevolgd door Annabelle.
Wil je beide films zien dan dien je voor beide films  **ZAAL 3** apart te reserveren. Bel ons even, dan doen wij dat voor je: tel. 0183-307286. Bij het afhalen van de toegangsbewijzen betaal je voor twee films een voordelig combinatietarief.
Je kunt ook voor één film kiezen, hiervoor betaal je dan het reguliere tarief.

ZAAL 4:
Om 20.30 uur starten we met As Above, So Below, om 22.15 uur gevolgd door Annabelle.
Wil je beide films zien dan dien je voor beide films **ZAAL 4** apart te reserveren. Of bel ons even, dan doen wij dat voor je: tel. 0183-307286. Bij het afhalen van de toegangsbewijzen betaal je voor twee films een voordelig combinatietarief.
Je kunt ook voor één film kiezen, hiervoor betaal je dan het reguliere tarief.

As Above, So Below: Een groep jonge ontdekkingsreizigers bezoekt de catacomben onder de straten van Parijs. Hier liggen kilometers aan gangenstelsels die dienen als eeuwige rustplaats van talloze zielen. Het wordt een zeer beklemmende en angstaanjagende tocht waarbij iedereen achtervolgd wordt door zijn of haar eigen verleden.

Klik hier om te reserveren voor So Above, So Below in ZAAL 4.

Annabelle: Bovennatuurlijke thriller waarin de demonische pop uit The Conjuring nog vrij ronddwaalt en zeer gruwelijke spelletjes speelt met haar slachtoffers.

Klik hier om te reserveren voor Annabelle in ZAAL 4.

Klik op de afbeeldingen links voor de filmtrailers.

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons je gegevens!

 

 


 

  

  

 Terugblik High Tea & Movie met The Hundred-Foot Journey
- 12 oktober 2014

  
  


   

Onze High Tea & Movie met de film The Hundred-Foot Journey is erg in de smaak gevallen bij de 130 bezoekers; het was een zeer smakelijke zondagmiddagvoorstelling. De thee en de verschillende zoete en hartige gerechtjes werden tijdens de film in de zaal geserveerd, waardoor iedereen ontspannen kon genieten van deze unieke High Tea & Movie beleving.Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!

  
     

  

28 oktober 2014 Ladies Night met Pak Van Mijn Hart

  
 
      

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

De standhouders van deze keer zijn: Praktijk Amable, Salon San, Nice-4-You, 4 Seasons Jewelry, By Madame, Van Alles Wax, Kikideau, en Angels & Butterflies.

Voorstelling 19.00 uur: Inloop vanaf 19.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 19.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2014 afgehaald te worden

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2014 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2014 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2014 afgehaald te worden.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2014 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling.

De film: Pak van mijn Hart is de feelgoodfilm voor de feestdagen! In de romantische komedie Pak van mijn hart runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) een kledingverhuurbedrijf en sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan...


Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte

  

 

 

 

  

Terugblik Ladies Night met Walking On Sunshine

  
        

Het was weer een ontzettend gezellige Ladies Night in Hollywoud! Deze keer vertoonden we dé ultieme muzikale feelgood film van deze zomer; Walking on Sunshine. Het was weer een zeer gezellige avond, waarop alle dames een welkomstdrankje kregen, er allerlei leuke stands waren en er mooie artikelen verloot werden!

De standhouders van deze Ladies Night waren:
Schoonheidssalon Belezza, Joyce Nagtzaam Home & Living Woonaccessoires, Thiesje, Praktijk Amable, Praktijk Stap Vooruit!, Yep for Kidz, en Klennies.

De film: Op uitnodiging van haar zus vliegt de Britse Taylor naar de zonovergoten Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had. Op het strand ontmoet ze gelijk haar vrienden van toen, waaronder Elena die nog altijd gelukkig is met haar vakantievriendje. Zou Taylor haar eigen vakantieliefde Raf nog terugzien? Lang hoeft ze niet naar hem te zoeken, want zuslief Maddie stelt Raf aan haar voor als haar verloofde! In blinde paniek doet Taylor net of ze hem niet kent. Maar als de hele vriendenclub een week lang de bruiloft moet voorbereiden, komen alle romantische kriebels natuurlijk onherroepelijk terug.

Klik hier om het foto-overzicht te zien van de Ladies Night met The Other Woman!

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte

  
     

  

Voordeel met je Biebpas

  
 

Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. 
Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.