Acties


   
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies

   
28 juni 2018 - Mannenavond Redbad (16+)   
   

 

Na het succes van Michiel de Ruyter komt Roel Reiné met een indrukwekkend heldenepos over de legende van Redbad en de strijd tegen het oprukkende Christendom. Hollywoud houdt op 28 juni 2018 een speciale mannenavond met deze epische film. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je slechts € 1,50 voor een biertje (Jupiler tap normaal) of een portie bitterballen (6 stuks).

                     Een biertje of portie bitterballen voor maar € 1,50.

      

Voorstelling 20.00 uur: Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. 

De film: Redbad, zoon van Koning Aldigsl, twijfelt aan de verouderde heidense rituelen van zijn volk. Hij komt in conflict met zijn vader als zijn vriendin Fenne aangewezen wordt om geofferd te worden aan de goden. Tijdens het offerritueel vallen de Franken de stad binnen. De Frisii (ook bekend als ‘de vrije mensen’) zijn Dorestad kwijt. Redbads oom Eibert zet aan tot een machtsgreep en geeft Redbad de schuld van de nederlaag en de dood van zijn vader. Vastgebonden op een vlot, wordt Redbad de zee opgeduwd om te sterven. Maar Redbad weet de tocht te overleven en spoelt aan bij de Vikingen. Daar leert hij de kracht van zijn eigen cultuur kennen. Hij wordt langzaam opgenomen in de clan. Nadat hij met de Vikingen meevecht tegen een rivaliserende clan Noormannen, trouwt hij met de dochter van koning Wiglek. Als hij samen met zijn vrouw terugkeert in Dorestad ontdekt hij dat zijn zus is uitgehuwelijkt aan de zoon van de Frankische koning Pepijn van Herstal. Hij ziet tijdens een jaarmarkt hoe priester Willibrord zijn zus met geweld bekeert en vernedert. Hij zweert haar te bevrijden. Dit kan hij niet alleen, maar het leger van zijn oom en neef, die inmiddels aan de macht zijn, lijkt niet sterk genoeg om de Franken te verslaan.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!      

   


   
18 juli 2018 - Prosecco Premiere Mamma Mia! Here we go again   
   

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met de feel-good film van deze zomer. Gun jezelf en je vrienden/vriendinnen een fantastische avond uit en kom naar de Prosecco Première met Mamma Mia! Here we go again. 

Tijdens de Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een schaaltje chocolade zoetigheden. Reserveer nu voor de beste plaatsen.

                     Glas Prosecco of schaaltje chocolade zoetigheden voor maar € 1,50.          

      

Voorstelling 20.00 uur: Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. 

Voorstelling 20.30 uur: Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286.

Voorstelling 21.00 uur: Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286.

Voorstelling 21.30 uur: Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. 

De film: Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadways Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Prosecco Premiere plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!      

   


   
28 en 29 juli 2018 - André Rieu′s 2018 Maastricht Concert: Amore, My Tribute to Love      
   

De onvergetelijke concerten die deze zomer in Maastricht, de thuisstad van André Rieu, plaatsvinden, wil je niet missen. Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe André tegen het decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en heel bijzondere gasten. De concerten zitten boordevol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Deze ongeëvenaarde viering van muziek kun je ook dit jaar vanuit het comfort van je luxe bioscoopstoel meebeleven, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.

Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer - exclusief in de bioscoop.

Het concert duurt ongeveer 2,5 uur inclusief een pauze van circa 15 minuten.

Zaterdag 28 juli 2018: aanvang voorstelling 19.00 uur. 

Zaterdag 28 juli 2018: aanvang voorstelling 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren!

Zondag 29 juli 2018: aanvang voorstelling 15.00 uur.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 juli 2018 afgehaald te worden.      

      

Klik hier om te reserveren. Klik op de afbeelding voor de trailer.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 juli 2018 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

′Amore, My Tribute to Love′ is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide ′families′: zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album ′Amore′ dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende muzikale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 

 

   


   
30 augustus 2018 - Concert Jonas Kaufmann: Under The Stars      
   

De grootste tenor van dit moment, Jonas Kaufmann, heeft publiek van over de hele wereld aan zijn lippen hangen met zijn geweldige stem. 

Het concert werd vorige zomer live opgenomen in Berlijns iconische Waldbuhne amfitheater. De grote tenor zal diverse beroemde aria s en tijdloze Italiaanse liederen van zijn hit-album Dolce Vita zingen. Het belooft een magische avond van muziek onder de sterren te worden. Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek.  

Aanvang 20.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 23 augustus 2018 afgehaald te worden.      

      

Klik hier om te reserveren. Klik op de afbeelding voor de trailer.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 23 augustus 2018 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.