Acties

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies

30 maart 2015 - Speciale voorpremière Bloed, Zweet & Tranen - De Film over André Hazes

  
 
      


Na de populaire musical “Bloed, Zweet & Tranen″ is er nu ook de film! De gelijknamige speelfilm vertelt het bewogen levensverhaal van Nederlands grootste volkszanger, André Hazes, vanaf zijn jeugd tot zijn dood, van zeepkist tot arena. Een innemend en oprecht maar ook humoristisch verhaal over zijn leven.

Op maandag 30 maart 2015 organiseert Hollywoud een speciale voorpremière rondom de film “Bloed, Zweet & Tranen”. We bieden u de mogelijkheid om de film tegelijkertijd met de landelijke première in Amsterdam te zien onder het genot van een hapje en een drankje. Dus kom op maandag 30 maart 2015 gezellig naar Hollywoud, want Hazes gaat ons weer ouderwets een onvergetelijke avond bezorgen.Inclusief een “Hazes-arrangement” bestaande uit een biertje of frisdrank (normaal formaat) en Hollandse hapjes (normale portie). Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voorstelling 20.20 uur: U
itsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286.

Voorstelling 21.00 uur: Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden.

De film: Bloed, Zweet & Tranen vertelt het meest complete verhaal onze muziekicoon, door de drie belangrijkste perioden van zijn leven op het witte doek te brengen: zijn rauwe jeugd en hoe hij als kleine jongen ontdekt wordt op de Albert Cuyp door Johnny Kraaykamp sr, zijn hoogtijdagen in de jaren 80 en de laatste maanden voor zijn dood. Zo dicht bij Hazes zijn we nog niet eerder gekomen. Een film met een lach en een traan door regisseur Diederick Koopal (De Marathon), waar Martijn Fischer weer een fenomenale André Hazes speelt. Overige rollen worden gespeeld door o.a. Hadewych Minis als zijn vrouw Rachel, Fedja van Huût als zijn manager, Raymond Thiry als zijn vader, Marcel Hensema als Johnny Kraaykamp en Matheu Hinzen die de 8 jarige Hazes speelt (en écht als 2 druppels water op hem lijkt).

Klik op de afbeelding voor de filmtrailer.


Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   

  

2 april 2015 - THE PASSION LIVE bioscoopvoorstelling GAAT NIET DOOR

  
 
      

Het enthousiaste initiatief om The Passion LIVE in bioscopen te bekijken kan helaas niet door gaan. Dit omdat het initiatief niet voldoet aan de regels van de Mediawet. The Passion zelf gaat natuurlijk wel door en is op donderdagavond 2 april 2015 LIVE te volgen om 20.25 uur bij EO en KRO op NPO 1.

Wij betreuren het dat deze voorstelling niet door kan gaan. Wanneer u reeds toegangsbewijzen heeft gekocht of gereserveerd, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 0183-307286.

 
  

  

3 april 2015 - Fast & Furious 7 speciale voorstelling met unieke showauto′s
  
 
      


Hollywoud organiseert op 3 april 2015 een speciale voorstelling rondom het zevende deel van de succesvolle “Fast & Furious” reeks. In en om de bioscoop zal een groot aantal unieke, snelle en getunede auto′s uit de Nederlandse top opgesteld staan. Je kunt meedoen aan het Kampioenschap Spijkerbroekhangen en laten zien hoeveel ′power′ jij hebt. De winnaar ontvangt een mooie prijs, beschikbaar gesteld door Riez! For Men uit Wijk en Aalburg.

Voorstelling 18.30 uur: Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang voorstelling 19.20 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286.

UITVERKOCHT Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang voorstelling 20.40 uur. 

UITVERKOCHT Voorstelling 20.45 uur: Inloop vanaf 20.45 uur, aanvang voorstelling 21.20 uur. 

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 29 maart 2015 afgehaald te worden.
Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Inclusief 1 consumptie. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson zijn opnieuw samen te zien in de hoofdrollen van FAST & FURIOUS 7. De crew van Dominic Toretto moet uit handen proberen te blijven van Ian Shaw, die wraak wil nemen op Dominic voor de dood van zijn broer. James Wan regisseerde dit nieuwe deel uit de succesvolle filmreeks waarin ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ´Ludacris´ Bridges, Elsa Patakay en Lucas Black terugkeren. De cast wordt versterkt door internationale sterren Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey en Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel en Michael Fottrel keren terug als producenten van deze film geschreven door Chris Morgan.
Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  

  

8 april 2015 - Ladies Night met De Ontsnapping

  
 
      

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands
op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

De standhouders van deze Ladies Night zijn: Lily Accessoires, Miranda Groenenberg integrale massagepraktijk, PD Products Aloë Vera, Zus & Zo Lifestyle, Lisabelle Tanning & Beauty, Zoete Zoentjes, Ingels’ Style, Styletone.
 
Voorstelling 18.00 uur: Inloop vanaf 18.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 18.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 april 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 18.30 uur:
Inloop vanaf 18.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 19.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 april 2015 afgehaald te worden.


UITVERKOCHT Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 april 2015 afgehaald te worden.

UITVERKOCHT Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.30 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 april 2015 afgehaald te worden.

UITVERKOCHT Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.00 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 april 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.30 uur.
Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 april 2015 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling.

De film: De Ontsnapping vertelt over Julia, die haar broer twintig jaar geleden op zijn sterfbed beloofde een avontuurlijk leven te gaan leiden. Hier lijkt weinig van terechtgekomen. Julia voelt niets meer. Ze verlaat haar gezin om te ontkomen aan de sleur van alle dag. Ze wil leven, liefde, seks en weer kunnen voelen. Tijdens de zoektocht naar zichzelf komt ze er achter dat een geheim uit haar jeugd haar leven nog steeds bepaalt.

Klik op de afbeelding voor de filmtrailer.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
  
  

  

 19 april 2015 - High Tea & Movie met La Famille Bélier


  
  


   

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Inloop vanaf 12.00 uur met een welkomstdrankje. Aanvang voorstelling 12.30 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 12 april 2015 afgehaald te worden. Heeft u uw toegangsbewijzen op deze datum niet afgehaald, dan kunnen wij uw plaatsen niet garanderen.

De voorstelling duurt ongeveer 3 uur, inclusief een pauze. Het is helaas niet mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen.

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 12 april 2015 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: La Famille Bélier is de nieuwe Franse bioscoophit na Intouchables. Ontroerend en indrukwekkend. In het gezin Bélier is iedereen doof behalve de 16-jarige Paula. Ze is de onmisbare tolk in het dagelijkse leven van haar ouders, zeker als het de boerderij van de familie betreft. Wanneer haar muziekleraar ontdekt dat ze een gouden stem heeft, overtuigt hij haar om deel te nemen aan een wedstrijd van Radio France. Een levensbepalende keuze die haar ver weg voert van haar gezin en het begin van haar volwassen leven inluidt.

Klik hier voor het foto-overzicht van de vorige High Tea & Movie met The Second Best Marigold Hotel op 15 & 22 maart 2015.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!
  

  
  
  
Terugblik Spannende Ladies Night met Fifty Shades of Grey (16+) op 11 en 12 februari 2015  
  

De twee spannende Ladies Nights met de film Fifty Shades of Grey waren helemaal uitverkocht en de stemming zat er goed in! Klik hier voor een terugblik op deze twee fantastische en geslaagde vriendinnenavonden. Reserveren voor de volgende Ladies Night is al mogelijk: op 8 april met De Ontsnapping.

De standhouders van deze Ladies Nights waren:
Sexclusively, A&C Jewellery, By-Jet, Shoeby Werkendam, ParfumANders, Miss & Mrs. en Home of Wonders.

De film: Fifty Shades of Grey is de spraakmakende verfilming van de bestseller Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) over de sm-relatie tussen de rijke zakenman Christian Grey en studente Anastasia Steele. Fifty Shades of Grey is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades of Grey wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en de schrijfster van de boeken, E. L. James.

Klik hier voor het foto-overzicht van deze Ladies Nights!
Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!


   
Voordeel met je Biebpas

 
 Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje.
Niet geldig in combinatie met anderekortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.