Acties


   
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies


   
15 mei 2018 - Ladies Night met Overboard   
   

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar de Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Op dinsdag 15 mei 2018 vertonen we de hilarische komedie Overboard. Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om de luxe jacht van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandeld Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ′gezin′ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden… Een remake van de komedie uit 1987!

                     Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 mei 2018 afgehaald te worden.          

      

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 mei 2018 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!      

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een van de vorige Ladies Nights.

   


   
2 mei 2018 - Prosecco Première met I Feel Pretty   
   

Tijdens de Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een schaaltje chocolade zoetigheden.

Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als één van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze er achter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

                     Glas Prosecco of chocolade zoetigheden voor maar € 1,50.          

      

Klik hier om te reserveren. Klik op de afbeelding voor de filmtrailer. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Prosecco Première plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   


   
17 mei 2018 - Deadpool marathon (16+)   
   

Deadpool was in 2016 één van de leukste en verrassendste Marvel films, vooral door de sarcastische grofheid van deze superheld. Heb je hem toen gemist of wil je hem gewoon nog een keer zien voordat je naar Deadpool 2 gaat? Dat kan op donderdag 17 mei tijdens de Deadpool Marathon.

Deadpool
Gebaseerd op Marvel Comic′s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

Deadpool 2
Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden - terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja′s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken - op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ′World′s Best Lover′.
 

                                                        Met de première van Deadpool 2.

      

Aanvang 19.00 uur. De marathon duurt ongeveer 4 uur inclusief een pauze van 15 minuten. Klik hier om te reserveren. Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer van Deadpool 2.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende marathon plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!


   


   
25 mei 2018 - Thriller Night met Bad Samaritan en A Quiet Place (16+)   
   

Hollywoud organiseert op 25 mei een Thriller Night (16+). Durf jij het aan? We starten om 20.40 uur met Bad Samaritan gevolgd door A Quiet Place. De Thriller Night duurt ongeveer 4 uur inclusief een pauze van 15 minuten.

20.40 uur Bad Samaritan

De getalenteerde fotograaf Sean Falco rommelt wat aan in zijn leven. Hij runt samen met een vriend een ietwat lugubere parkeerservice, waarbij ze regelmatig hun klanten bestelen. Wanneer Cale Innman - een arrogante zak met een Maserati - bij hen binnenkomt, besluit Sean zijn gegevens te achterhalen en bij hem in te breken. Cale blijkt thuis een vrouw gevangen te houden, en wanneer hij ontdekt dat zijn geheim niet langer veilig is brengt hij haar onder in een bos. Sean is inmiddels vastbesloten de vrouw te bevrijden en is blind voor alle gevolgen. Cale maakt het zijn missie om het leven van Sean voorgoed te ruïneren. Wanneer Sean eindelijk gehoord wordt door de FBI begint een klopjacht op de moordlustige en harteloze Cale, met de hoop dat de vrouw ooit levend terug wordt gevonden. Klik op de afbeelding voor de trailer.

22.55 uur A Quiet Place

In de thriller A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter. A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski. Klik op de afbeelding voor de trailer.

Durf jij het aan?       

                  

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Thriller Night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!


   


   
7 juni 2018 - Jurassic World 3D marathon   
   

Op 7 juni 2018 kun je in Hollywoud beide Jurassic World films achter elkaar zien. De marathon begint om 18.45 uur met ″Jurassic World 3D″ gevolgd door de première van ″Jurassic World: Fallen Kingdom 3D″.

Jurassic World

Er zijn 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig pretpark genaamd Jurassic World. Owen is een van de medewerkers die in Jurassic World werkt en ook op het eiland woont. Samen met zijn collega′s onderzoekt hij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs wat resulteert in een levensgevaarlijke situatie.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Owen Grady en Claire Dearing in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook Jeff Goldblum en BD Wong zullen weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. 

Met de première van Jurassic World: Fallen Kingdom 3D.

      

Aanvang 18.45 uur. De marathon duurt ongeveer 4,5 uur inclusief een pauze van 15 minuten. Klik hier om te reserveren. Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer van Jurassic World: Fallen Kingdom.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende marathon plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!


   


   
28 en 29 juli 2018 - André Rieu′s 2018 Maastricht Concert: Amore, My Tribute to Love      
   

De onvergetelijke concerten die deze zomer in Maastricht, de thuisstad van André Rieu, plaatsvinden, wil je niet missen. Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe André tegen het decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en heel bijzondere gasten. De concerten zitten boordevol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Deze ongeëvenaarde viering van muziek kun je ook dit jaar vanuit het comfort van je luxe bioscoopstoel meebeleven, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.

Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer - exclusief in de bioscoop.

Het concert duurt ongeveer 2,5 uur inclusief een pauze van circa 15 minuten.

Zaterdag 28 juli 2018: aanvang voorstelling 19.00 uur. 

Zaterdag 28 juli 2018: aanvang voorstelling 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren!

Zondag 29 juli 2018: aanvang voorstelling 15.00 uur.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 juli 2018 afgehaald te worden.      

      

Klik hier om te reserveren. Klik op de afbeelding voor de trailer.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 22 juli 2018 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

′Amore, My Tribute to Love′ is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide ′families′: zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album ′Amore′ dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende muzikale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

 

 

     

             


 


The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2017/2018

  http://www.hollywoud.nl/plaatjesnieuwesite/ROH_Logo_Positive.jpg

      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2017-2018 staan de volgende voorstellingen op het programma.

MACMILLAN: A NATIONAL CELEBRATION MANON – Kenneth MacMillan
Donderdag 3 mei 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 april 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

SWAN LAKE – Liam Scarlett (naar Petipa & Ivanov) / Nieuwe Productie
Dinsdag 12 juni 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 5 juni 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.