Acties

                                                                                                                                              

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
29 september 2016 - Deepwater Horizon mannenavond

   
  

Actiethriller met Mark Wahlberg en Dylan O′Brien over het booreiland Deepwater Horizon in de Golf van Mexico dat in april 2010 explodeerde en de dappere mannen en vrouwen die vele levens aan boord redden tijdens de ergste olieramp in de Amerikaanse geschiedenis.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten*. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een biertje (Jupiler tap normaal) of een portie bitterballen (6 stuks).

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286.

De film: Deepwater Horizon is een spannende actiethriller die het waargebeurde verhaal vertelt van de ergste olieramp in de Amerikaanse geschiedenis in de Golf van Mexico in 2010. Het verhaalt eert de dappere mannen en vrouwen aan boord, wiens levens voorgoed veranderden. Een film van regisseur Peter Berg met o.a. Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich, Gina Rodriguez, Dylan O′Brien en Kate Hudson. 

*Wij doen niet moeilijk, dames zijn ook van harte welkom bij de mannenavondvoorstelling!

Klik op de afbeelding voor de trailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende mannenavond plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
 


30 september 2016 - Horror-thriller night

   
  

Hollywoud organiseert op 30 september 2016 een Horror-thriller night (16+). Durf jij het aan?

We starten met Don′t Breathe gevolgd door Blair Witch. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald te worden.

20.40 uur Dont Breathe: Een jonge vrouw die een beter leven wil voor haar en haar zusje stemt ermee in om met twee vrienden in te breken in het huis van een rijke blinde man. Maar als de blinde man meer blijkt te zijn dan hij lijkt, moet de groep een manier vinden om uit zijn huis te ontsnappen voordat ze zijn nieuwste slachtoffers worden. Klik hier voor de trailer.

22.30 uur Blair Witch: Een groep studenten trekt naar de bossen van Black Hill in Maryland om de mysterieuze verdwijning van de zus van James te onderzoeken. Velen geloven dat haar verdwijning verband houdt met de legende van de Blair Witch. De groep begint hoopvol aan de zoektocht met de hulp van lokale gidsen, maar zodra de nacht valt in het donkere en onvoorspelbare bos voelt de groep een dreigende aanwezigheid. Langzaamaan beseffen ze dat de legende maar al te echt is en veel onheilspellender dan ze ooit hadden kunnen denken. Geregisseerd door Adam Wingard, geschreven door Simon Barrett, ′Blair Witch′ is een direct vervolg op The Blair Witch Project uit 1999. Klik hier voor de trailer.

De Horror-thriller night duurt ongeveer 3,5 uur inclusief een pauze van 15 minuten.  

Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Horror night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
 


20 oktober 2016 - Miss Saigon 25th Anniversary

 
  

Al 25 jaar staat de musical Miss Saigon op de planken. Vorig jaar werd dit groots en spectaculair gevierd met de 25th Anniversary Gala uitvoering in het Londense West End. Een aantal van de originele castleden werkten mee aan deze speciale jubileumvoorstelling, Onder andere SaLea Salonga, Jona Than Pryce en Simon Bowman. Een registratie van deze voorstelling gaat wereldwijd in première op donderdag 20 oktober 2016 en is eenmalig op deze datum in Hollywoud te zien.

Miss Saigon is een episch liefdesverhaal over een Amerikaanse militair die in tijd van oorlog verliefd wordt op de Vietnamese prostituee Kim. Tijdens de evacuatie uit Vietnam verliezen ze elkaar uit het oog. Jaren later, als Chris getrouwd is met een Amerikaanse vrouw, staat hij opnieuw oog in oog met Kim en hun zoon in Bangkok.

Aanvang voorstelling 20.00 uur. Wij adviseren u uiterlijk om 19.45 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 oktober 2016 afgehaald te worden. De voorstelling duurt ongeveer 3 uur en een kwartier. De voorstelling is Engelstalig en is Nederlands ondertiteld. 

Inclusief een welkomstdrankje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 oktober 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende muzikale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


1 november 2016 - Ladies Night Hartenstrijd

   
  

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting.

De volgende Ladies Night is op 1 november 2016. We vertonen dan de hartverwarmende romantische komedie Hartenstrijd, met o.a. Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Oscar Aerts, Eva van de Wijdeven, Georgina Verbaan en Miro Kloosterman. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 25 oktober 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 25 oktober 2016 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 25 oktober 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ′experiment′ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een Ladies Night.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


19 november 2016 - Kerst met André Rieu

   
  

Kerst met André is een feestelijke voorstelling met een nog nooit eerder vertoond opgenomen kerstconcert van 90 minuten vol met favorieten zoals Hallelujah, Jingle Bells, White Christmas en nog veel meer. Uitgevoerd door André Rieu en zijn beroemde Johann Strauss Orkest samen met zijn sopranen en tenoren. Tijdens de voorstelling maakt André een tour door zijn geboortestad Maastricht. Dit wordt samen met een Q&A live vanuit Maastricht naar onze bioscoop gestreamd. Mis deze hartverwarmende, feestelijke traktatie niet en reserveer snel voor mooie plaatsen.

Aanvang voorstelling 17.45 uur. Wij adviseren u uiterlijk om 17.30 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 november 2016 afgehaald te worden. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en heeft geen pauze. De voorstelling is Nederlands en Engels gesproken met Engelse ondertiteling.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 november 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende muzikale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   

The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2016/2017
 
      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.


Voor het seizoen 2016-2017 staan de volgende voorstellingen op het programma. 

Norma (Vincenzo Bellini)
Maandag 26 september 2016
20:00 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 19 september 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Cosi Fan Tutte (Mozart)
Maandag 17 oktober 2016
19:30 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 10 oktober 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Anastasia (Macmillant/Tchaikovsky)
Woensdag 2 november 2016
20:15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Les Contes D Hoffmann (Offenbach)
Dinsdag 15 november 2016
19:15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 november 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

The Nutcracker (Wright/Tchaikovsky)
Donderdag 8 december 2016
20.15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 december 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Il Trovatore (Verdi)
Dinsdag 31 januari 2017
20.15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 24 januari 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.