Acties  
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
31 oktober 2014 Horror Night (16+)

  


 


    
Op vrijdag 31 oktober 2014 (Halloween) hebben we in Hollywoud weer een Horror Night. Durf jij het aan?

Om 21.00 uur starten we met As Above, So Below, om 22.45 uur gevolgd door Annabelle.
Wil je beide films zien dan dien je voor beide films apart te reserveren. Of bel ons even, dan doen wij dat voor je: tel. 0183-307286. Bij het afhalen van de toegangsbewijzen betaal je voor twee films een voordelig combinatietarief.
Je kunt ook voor één film kiezen, hiervoor betaal je dan het reguliere tarief.

As Above, So Below: Een groep jonge ontdekkingsreizigers bezoekt de catacomben onder de straten van Parijs. Hier liggen kilometers aan gangenstelsels die dienen als eeuwige rustplaats van talloze zielen. Het wordt een zeer beklemmende en angstaanjagende tocht waarbij iedereen achtervolgd wordt door zijn of haar eigen verleden. Klik hier om te reserveren voor So Above, So Below.

Annabelle: Bovennatuurlijke thriller waarin de demonische pop uit The Conjuring nog vrij ronddwaalt en zeer gruwelijke spelletjes speelt met haar slachtoffers.
Klik hier om te reserveren voor Annabelle.

Klik op de afbeeldingen links voor de filmtrailers.

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons je gegevens!

 

 


 

  

  

12 oktober 2014 High Tea & Movie met The Hundred-Foot Journey

  
  


    

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal waardoor u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Inloop vanaf 12.00 uur met welkomstdrankje. Aanvang voorstelling 12.30 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 oktober 2014 afgehaald te worden. Heeft u uw toegangsbewijzen op deze datum niet afgehaald, dan kunnen wij uw plaatsen niet garanderen.

De voorstelling duurt ongeveer 3 uur, inclusief een pauze.
U krijgt een welkomstdrankje, diverse zoete en hartige gerechtjes en twee kopjes thee. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstellingen. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.De film: Humoristisch drama met Helen Mirren als een Franse chef-kok van een toprestaurant die op een dag concurrentie krijgt van de Indiase overburen.
De familie Kadam verhuist met grootse plannen van India naar het pittoreske Saint-Antonin-Noble-Val in Zuid-Frankrijk om daar een Indiaas restaurant te openen. Het rustig openen van het restaurant zit er echter niet in. De kille eigenaresse van het klassieke Franse restaurant Le Saule Pleureur, Madame Mallory, protesteert hevig tegen de opening, wat escaleert in een flinke vete tussen de twee vestigingen. Wanneer zoon Hassan Kadam zijn passie voor de Franse haute cuisine ontdekt en valt voor sous-chef Marguerite, probeert hij te bemiddelen en de twee uiteenlopende culturen nader tot elkaar te brengen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Klik hier om te reserveren.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!

  

  
One Direction is terug in Nederland op 11 en 12 oktober 2014 met hun ″Where We Are″ concertfilm 
  
  


    

Directioners zijn jullie er klaar voor? One Direction is terug in de bioscoop! Voor one (Direction) weekend only!

In het weekend van 11 en 12 oktober 2014 zenden we hun ″Where We Are″ concertfilm uit. De show werd opgenomen in het iconische San Siro stadion van Milaan tijdens hun ″Where We Are″ wereldtournee.

Tijdens dit unieke weekend krijg je meer dan alleen maar een spetterende show met alle bekende hits voorgeschoteld, we werpen ook een blik achter de schermen met 15 minuten nooit eerder vertoond videomateriaal met interviews en exclusieve backstage beelden van de band.

Heb je de ″Where We Are″ tournee gemist of wil je hem opnieuw beleven op groot scherm? Koop dan snel je toegangsbewijzen.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 oktober 2014 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstellingen.

Klik hier om te reserveren.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!

  
     

  

28 oktober 2014 Ladies Night met Pak Van Mijn Hart

  
 
      

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2014 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2014 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2014 afgehaald te worden.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2014 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling.

De film: Pak van mijn Hart is de feelgoodfilm voor de feestdagen! In de romantische komedie Pak van mijn hart runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) een kledingverhuurbedrijf en sinterklaascentrale. Ze zijn net de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan...


Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte

  

 

 

 

  

Terugblik Ladies Night met Walking On Sunshine

  
        

Het was weer een ontzettend gezellige Ladies Night in Hollywoud! Deze keer vertoonden we dé ultieme muzikale feelgood film van deze zomer; Walking on Sunshine. Het was weer een zeer gezellige avond, waarop alle dames een welkomstdrankje kregen, er allerlei leuke stands waren en er mooie artikelen verloot werden!

De standhouders van deze Ladies Night waren:
Schoonheidssalon Belezza, Joyce Nagtzaam Home & Living Woonaccessoires, Thiesje, Praktijk Amable, Praktijk Stap Vooruit!, Yep for Kidz, en Klennies.

De film: Op uitnodiging van haar zus vliegt de Britse Taylor naar de zonovergoten Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had. Op het strand ontmoet ze gelijk haar vrienden van toen, waaronder Elena die nog altijd gelukkig is met haar vakantievriendje. Zou Taylor haar eigen vakantieliefde Raf nog terugzien? Lang hoeft ze niet naar hem te zoeken, want zuslief Maddie stelt Raf aan haar voor als haar verloofde! In blinde paniek doet Taylor net of ze hem niet kent. Maar als de hele vriendenclub een week lang de bruiloft moet voorbereiden, komen alle romantische kriebels natuurlijk onherroepelijk terug.

Klik hier om het foto-overzicht te zien van de Ladies Night met The Other Woman!

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte

  
     

  

Voordeel met je Biebpas

  
 

Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. 
Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.