Acties

 

   
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies

 

 


Terugblik High Tea & Movie The Zookeeper′s Wife (16+) - 9 april 2017

     
   

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij je tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. We serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat je ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.
 

High Tea tijdens de film in de zaal

De film: Waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat. De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi′s te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog. The Zookeeper′s Wife is een verfilming van het gelijknamige boek (in Nederland vertaald als Antonina′s Dierentuin) van Diane Ackerman. Zij baseerde haar verhaal op de archieven en dagboeken van Antonina Zabinski. Van het boek werden wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht. In de Verenigde Staten stond het 54 weken in The New York Times-bestsellerlijst.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. The Zookeeper′s Wife is in ons reguliere programma te zien vanaf 4 mei 2017.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

 

     

   

                 
31 mei 2017 - Baywatch BBQ voorpremière

   
   

Veel actie, zand, zee, zon en dames in rode badpakken en mannen met abs. Dat is Baywatch! Speciaal voor de komst van de film gebaseerd op de populaire serie organiseert Hollywoud op 31 mei 2017 een Baywatch BBQ voorpremière. Buiten dat je de film natuurlijk als eerste ziet, ontvang je bij binnenkomst een zomers welkomstdrankje en een smakelijk broodje hamburger van de barbecue.

                 Zomerse BBQ voorpremière         

 

 

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Inloop vanaf 19.30 uur met een zomers welkomstdrankje en een broodje hamburger van de barbecue. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!         
        

 

   
 
   

                 
8 juni 2017 - Mannenavond The Mummy 3D (16+)

   
   

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm The Mummy. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een biertje (Jupiler tap normaal) of een portie bitterballen (6 stuks).

                 Een biertje of portie bitterballen voor slechts € 1,50 per stuk         

 

 

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286.

De film: Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe bioscoopfilm van de wereldwijde legende: The Mummy. Terwijl men dacht dat ze voorgoed begraven was, wordt een prehistorische prinses (Sofia Boutella) wakker in haar graftombe diep onder de woestijn. Haar leven was onterecht van haar afgepakt en met haar eeuwenlange opgekropte woede roept zij onvoorstelbare gruwelijkheden op. The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning leidt deze verbeeldingsrijke moderne uitvoering ons een nieuwe wereld vol goden en monsters binnen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!         
        

 

   
 
   

                 
22 en 23 juli 2017 - André Rieu′s Maastricht Concert 2017

   
   

André Rieu, bij miljoenen bekend als ′De koning van de wals′, is een van de populairste artiesten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat elk jaar plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Vorig jaar leidde dat in verschillende landen tot nieuwe verkooprecords. Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.

Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Van een ontwikkeling heeft het doorgemaakt: van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld!

Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer – exclusief in de bioscoop.

Het concert duurt ongeveer 3 uur inclusief een pauze van ca. 15 minuten.        

 

 

Klik hier om te reserveren.

Zaterdag 22 juli 2017: aanvang voorstelling 20.00 uur. Wij adviseren je uiterlijk om 19.45 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 16 juli 2017 afgehaald te worden.

Zondag 23 juli 20167 aanvang voorstelling 15.00 uur. Wij adviseren je uiterlijk om 14.45 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 16 juli 2017 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

Klik op de afbeelding links voor de trailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!         
        

 

   

 The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2016/2017 en 2017/2018

  http://www.hollywoud.nl/plaatjesnieuwesite/ROH_Logo_Positive.jpg

      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2016-2017 en 2017-2018 staan de volgende voorstellingen op het programma.                    

The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand
Woensdag 7 juni 2017
20:15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 juni 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik
hier voor het reserveren van de voorstelling.

Otello (Verdi)
Woensdag 28 juni 2017
20:15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 juni 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 
 
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling. 

THE MAGIC FLUTE – Mozart
Woensdag 20 september 2017 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 september 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

LA BOHÈME – Puccini (nieuwe productie)
Dinsdag 3 oktober 2017 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 september 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

ALICE′S ADVENTURES IN WONDERLAND – Christopher Wheeldon
Maandag 23 oktober 2017 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 16 oktober 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

THE NUTCRACKER – Peter Wright
Dinsdag 5 december 2017 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 28 november 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

RIGOLETTO – Verdi
Dinsdag 16 januari 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 januari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

TOSCA – Puccini
Woensdag 7 februari 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 31 januari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

THE WINTER′S TALE – Christopher Wheeldon
Woensdag 28 februari 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 februari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

CARMEN – Bizet
Dinsdag 6 maart 2018 19.45 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 27 februari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

BERNSTEIN CELEBRATION Nieuwe McGregor / Nieuwe Wheeldon / Age Of Anxiety
Dinsdag 27 maart 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 20 maart 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

MACBETH – Verdi
Woensdag 4 april 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 28 maart 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

MACMILLAN: A NATIONAL CELEBRATION MANON – Kenneth MacMillan
Donderdag 3 mei 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 april 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

SWAN LAKE – Liam Scarlett (naar Petipa & Ivanov) / Nieuwe Productie
Dinsdag 12 juni 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 5 juni 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.