Acties

                                                                                                                                              

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
Terugblik Hart Beat castvisit - 14 oktober 2016

 
  

Op vrijdag 14 oktober 2016 bracht een deel van de cast van de film ′Hart Beat′ een bezoek aan Hollywoud. Wat was dat een superleuke avond!!!

Hoofdrolspeelster Vajèn van den Bosch (Spangas, Nieuwe Tijden) was er samen met YouTube-ster Britt Scholte! Ze namen uitgebreid de tijd om met alle fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Ook kwamen ze nog even de zaal in om iedereen een fijne voorstelling toe te wensen.

Het was een superleuke avond waar iedereen zichtbaar van heeft genoten! Bij binnenkomst kregen de bezoekers een feestelijk welkomstdrankje geserveerd en was er voor iedereen een toepasselijke hartjeslollie. Tijdens de film kon men een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze met verschillende lekkernijen. Maar dat was nog niet alles want iedereen ging ook nog eens naar huis met een filmposter en een supercoole pet van Hart Beat!

Klik hier voor de foto′s. 

De film: Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.

Klik op de afbeelding om te reserveren voor Hart Beat.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


21 december 2016 - Ladies Night Onze Jongens

   
  

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting.

De volgende Ladies Night is op 21 december 2016. We vertonen dan de sexy komedie Onze Jongens, een film van Johan Nijenhuis (Verliefd op Ibiza, Rokjesdag). Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 14 december 2016 afgehaald te worden. 

Voorstelling 19.30 uur: Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur.

Voorstelling 20.00 uur: Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur.

Voorstelling 20.30 uur: Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: In Onze Jongens speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Jorrit komt na jaren afwezigheid weer terug in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt vinden. Niet zozeer het klusvermogen, maar het gespierde lichaam van Jorrit is een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met zijn andere collega′’s gooit hij het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Tot de privé-omgeving van de heren lucht krijgt van deze bijzondere carrièremove…. 

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een Ladies Night.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


8 februari 2017 - Spannende Ladies Night Fifty Shades Darker (16+)

   
  

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting.

Fans van de Vijftig Tinten-boeken mogen deze Spannende Ladies Night met Fifty Shades Darker niet missen! Wij zorgen voor de verrassingen, zorg jij voor de vriendinnen? Let op, de film en het programma zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 16 jaar.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 februari 2017 afgehaald te worden. Voorstelling 19.30 uur: Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur.

Voorstelling 20.00 uur: Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur.

Voorstelling 20.30 uur: Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur.

Voorstelling 21.00 uur: Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.30 uur. 

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek van de Fifty Shades boekenreeks van E.L. James, één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van de vorige Spannende Ladies Night.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

 

   
 
   

The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2016/2017
 
      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2016-2017 staan de volgende voorstellingen op het programma.

The Nutcracker (Wright/Tchaikovsky)
Donderdag 8 december 2016
20.15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 december 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Il Trovatore (Verdi)
Dinsdag 31 januari 2017
20.15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 24 januari 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.