Acties

  
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
One Direction is terug in Nederland op 11 en 12 oktober 2014 met hun ″Where We Are″ concertfilm 
  
  


    

Directioners zijn jullie er klaar voor? One Direction is terug in de bioscoop! Voor one (Direction) weekend only!

In het weekend van 11 en 12 oktober 2014 zenden we hun ″Where We Are″ concertfilm uit. De show werd opgenomen in het iconische San Siro stadion van Milaan tijdens hun ″Where We Are″ wereldtournee.

Tijdens dit unieke weekend krijg je meer dan alleen maar een spetterende show met alle bekende hits voorgeschoteld, we werpen ook een blik achter de schermen met 15 minuten nooit eerder vertoond videomateriaal met interviews en exclusieve backstage beelden van de band.

Heb je de ″Where We Are″ tournee gemist of wil je hem opnieuw beleven op groot scherm? Koop dan snel je toegangsbewijzen.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 oktober 2014 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstellingen.

Klik hier om te reserveren.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!

  
 
  
Terugblik Oorlogsgeheimen speciale voorstelling met castvisit en activiteiten - 06 juli 2014
  
  


    


Tijdens de speciale voorstelling van Oorlogsgeheimen op 6 juli 2014 in Hollywoud was het net of je de set van de film binnenliep. Die dag brachten hoofdrolspelers Tuur (Maas Bronkhuyzen) en Lambert (Joes Brauers) namelijk een bezoek aan onze bioscoop. Ruim twee uur lang namen de twee jonge acteurs de tijd en om allerlei vragen te beantwoorden en gingen met de bezoekers op de foto. Ook bedwongen ze met succes de hindernisbaan die voor de gelegenheid was opgesteld. Overal stonden personen- en militaire voertuigen uit WOII opgesteld en ook aan de aankleding was gedacht. Bezoekers en hoofdrolspelers genoten zichtbaar en met enthousiasme van de activiteiten en de sfeer die Hollywoud voor deze gelegenheid had gecreëerd. De film krijgt zeer goede recensies en is nu te zien (klik hier om te reserveren)

Klik op de onderstaande foto’s voor het foto-overzicht!
De film
1943, Zuid Limburg. De twaalfjarige Tuur en Lambert zijn al van jongs af aan onafscheidelijke vrienden. Ook aan hun idyllische dorp gaat de oorlog niet voorbij. Tuurs ouders gaan in het verzet terwijl die van Lambert lid worden van de NSB. Dan komt Maartje, een bijzonder meisje uit het westen, tijdelijk in het dorp wonen. Zij heeft een groot geheim en besluit dat alleen met Tuur te delen. Die keus drijft de jongens uit elkaar en brengt Maartje uiteindelijk in groot gevaar. Tuur dreigt niet alleen z′n vriendschap met Lambert, maar ook z
n hele familie te verliezen. Hij zal er alles aan moeten doen om beide te redden.

Klik op de afbeelding om de filmtrailer te zien. 

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons je gegevens!

  

  

Terugblik
Voorpremière Stuk! (14+) met auteur- & castvisit
  Op 4 juni 2014 vond in Hollywoud de voorpremière plaats van de Nederlandse thriller Stuk! (14+), gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Judith Visser. Judith Visser signeerde haar boeken en Steven de Jong (regisseur), Jackie van Parijs (hoofdrolspeelster), Elodie Hooftman en Ilyas Incesulu (beide hebben een grote rol in Stuk!) namen de tijd om met alle aanwezigen op de foto te gaan. Tevens waren Stichting Omgaan Met Pesten en Boekhandel Het Verboden Rijk aanwezig op deze bijzondere avond.

Klik op de onderstaande foto´s om het foto-overzicht van deze voorpremière te zien!
De film: De achttienjarige Lizzy wordt door een aantal klasgenoten op een gruwelijke manier gepest. Sinds haar ouders gescheiden zijn raakt ze steeds meer geïsoleerd. De enige die op school nog een beetje oog voor haar heeft is Alec, maar die doet het met de mooie Riley. Lizzy stelt zich voor hoe het leven eruit zou zien als de rollen worden omgedraaid. Ze neemt een fatale beslissing. Klik hier voor de facebook pagina van Stuk!

Wil je als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons je gegevens!

 

  
 

Terugblik
Ladies Night met Walking on Sunshine
 
      


Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

Het was weer een ontzettend gezellige Ladies Night in Hollywoud! Deze keer vertoonden we dé
ultieme muzikale feelgood film van deze zomer; Walking on Sunshine. Het was weer een zeer gezellige avond, waarop alle dames een welkomstdrankje kregen, er allerlei leuke stands waren en er mooie artikelen verloot werden!
De standhouders van deze Ladies Night waren: Schoonheidssalon Belezza, Joyce Nagtzaam Home & Living Woonaccessoires, Thiesje, Praktijk Amable, Praktijk Stap Vooruit!, Yep for Kidz, en Klennies.

De film: Op uitnodiging van haar zus vliegt de Britse Taylor naar de zonovergoten Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had. Op het strand ontmoet ze gelijk haar vrienden van toen, waaronder Elena die nog altijd gelukkig is met haar vakantievriendje. Zou Taylor haar eigen vakantieliefde Raf nog terugzien? Lang hoeft ze niet naar hem te zoeken, want zuslief Maddie stelt Raf aan haar voor als haar verloofde! In blinde paniek doet Taylor net of ze hem niet kent. Maar als de hele vriendenclub een week lang de bruiloft moet voorbereiden, komen alle romantische kriebels natuurlijk onherroepelijk terug.

Klik op de afbeelding voor de trailer.

Klik op de onderstaande foto´s om het foto-overzicht te zien van de vorige Ladies Night met The Other Woman!
Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte

  
     


Terugblik Need For Speed - Speciale voorstelling met extreme showauto´s en car-audio
  
 


UNIEK! SNEL! EXTREEM!

Hollywoud organiseerde op 14 maart 2014 een special event rondom de keiharde actiefilm Need For Speed! In en om de bioscoop waren een groot aantal unieke, snelle en getunede auto’s uit de Nederlandse top opgesteld. Daarnaast waren de extreme car audio auto’s van Inbouwcenter Autoplus Gorinchem en Inbouwcenter Vos Car-sound nadrukkelijk aanwezig zijn. Er waren veel oh′s en ah’s te horen door jong en oud, het was absoluut een flitsende avond!
           Klik op de onderstaande foto voor het foto-overzicht!

 

Over de film: In Need for Speed heeft straatracer Tobey Marshall (Aaron Paul) maar één doel wanneer hij uit de gevangenis komt: wraak nemen op zijn ex-partner Dino Brewster (Dominic Cooper) die hem onterecht in de bak heeft doen belanden. Hij besluit Dino terug te pakken tijdens de beroemde De Leon race, de Super Bowl van underground races. Om dit plan te laten slagen, moet Tobey zichzelf zien te redden in een wereld van razendsnelle auto’s, corrupte politie achtervolgingen en een gewelddadige Dino die inmiddels op de hoogte is van de plannen van Tobey. Maar met behulp van zijn vrienden laat Tobey zien dat je de positie van de underdog nooit moet onderschatten. Het blijkt de meest zinderende race aller tijden te worden.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte

 


  


  

Terugblik Wereldpremière Bro´s Before Ho´s

 

Op 29 november 2013 vond in Hollywoud de wereldpremière plaats van de nieuwste film van de makers van New Kids: Bro′s Before Ho’s!! Daarbij was het mogelijk om Tim Haars, Steffen en Flip te ontmoeten.

Romkom van de makers van New Kids. Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van de 29–jarige videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer en tevens beste vriend Jules (Daniël Arends). Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is teveel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op hetzelfde meisje (Sylvia Hoeks). Klik op de afbeelding voor de trailer van de film.

Klik hier voor een foto-impressie van deze speciale voorstelling.


 

 

 
     
 
  

Voordeel met je Biebpas

  
 

Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. 
Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.