Acties

                                                                                                                                              

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies


8 juni 2016 - Ladies Night Me Before You

   
  

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting.

De volgende Ladies Night is op 8 juni 2016. We vertonen dan het romantische drama Me Before You. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 juni 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 juni 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 juni 2016 afgehaald te worden. 

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 juni 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Me Before You is een romantisch drama gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes. Emilia Clarke (Game of Thrones) speelt de rol van het dorpsmeisje Louisa Clark. Het leven van ′Lou′ verandert plotsklaps, wanneer zij wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen voor Traynor (Sam Claflin), een jongeman die gehandicapt is geraakt door een motor ongeluk. Soms brengt de liefde je naar een plek waar je nooit had gedacht te zullen gaan.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van de vorige Ladies Night.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


23 en 24 juli 2016 - André Rieu′s 2016 Maastricht Concert

   
  

Net als vorig jaar vertonen we dit jaar een registratie van de spraakmakende zomeravondconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Uitsluitend te zien op 23 en 24 juli 2016. De zomeravondconcerten zijn elk jaar een grandioos spektakel vol prachtige muziek, grote decors en licht- en vuurwerkshows. Een sfeervol feest waar u bij kunt zijn, vol komische en ontroerende momenten maar vooral ook: heel veel romantiek!

André Rieu landt traditiegetrouw ook deze zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Rieu tovert het hele Vrijthof weer om tot één grote openlucht concertzaal met heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera′s, operettes en musicals.

Deze unieke bioscoopvoorstelling wordt wereldwijd via satelliet uitgezonden op 23 en 24 juli 2016 en is een compilatie van de Maastrichtse concertreeks die een paar dagen daarvoor plaatsvindt. Exclusief voor het bioscooppubliek wordt de voorstelling gepresenteerd door Charlotte Hawkins. Zij zal de show introduceren en een interview met André Rieu afnemen op het moment dat hij het podium verlaat. Het concert duurt ongeveer 3 uur inclusief een pauze van 15 minuten. De voorstelling is Nederlands en Engels gesproken met Engelse ondertiteling.

 

Zaterdag 23 juli 2016: aanvang voorstelling 19.45 uur. Wij adviseren u uiterlijk om 19.30 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 17 juli 2016 afgehaald te worden. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Zondag 24 juli 2016: aanvang voorstelling 15.45 uur. Wij adviseren u uiterlijk om 15.30 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 17 juli 2016 afgehaald te worden. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Klik op de afbeelding links voor de trailer.

Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende concertvoorstelling precies plaatsvindt? Mail ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte!

   
 
   

The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet

 
      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2015/2016 staan de volgende voorstellingen op het programma. Klik op de titel van de voorstelling voor ′the factsheet Royal Opera House′. Hier vindt u alle informatie over de voorstelling. 

Op maandag 27 juni 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
WERTHER (MASSENET)
In Massenets opera over de verdoemde dichter Werther schitteren Vittorio Grigolo en Joyce DiDonato (die de rol van Charlotte in deze setting voor het eerst zingt). Dirigent: Antonio Pappano.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 20 juni 2016 afgehaald te worden. 

  
 
   


Terugblik High Tea & Movie Monsieur Chocolat - 17 april 2016

   
  

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

 

Klik hier voor een foto-impressie een van de vorige High Tea & Movie voorstellingen.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   
  
Terugblik BFF-Night met SpangaS in Actie - 19 juni 2015
   
 
      


De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een gezellig voorprogramma of een spannende quiz. Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en jullie krijgen tijdens de film een popcorn en een frisdrank. Een super avondje uit dus met je BFF′s!

Klik hier voor de foto′s van de vorige BFF-Night met Pitch Perfect 2.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
  
  

Voordeel met je Biebpas

 
 Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje.
Niet geldig in combinatie met anderekortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.