Acties

                                                                                                                                              

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
Terugblik Hart Beat castvisit - 14 oktober 2016

 
  

Op vrijdag 14 oktober 2016 bracht een deel van de cast van de film ′Hart Beat′ een bezoek aan Hollywoud. Wat was dat een superleuke avond!!!

Hoofdrolspeelster Vajèn van den Bosch (Spangas, Nieuwe Tijden) was er samen met YouTube-ster Britt Scholte! Ze namen uitgebreid de tijd om met alle fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Ook kwamen ze nog even de zaal in om iedereen een fijne voorstelling toe te wensen.

Het was een superleuke avond waar iedereen zichtbaar van heeft genoten! Bij binnenkomst kregen de bezoekers een feestelijk welkomstdrankje geserveerd en was er voor iedereen een toepasselijke hartjeslollie. Tijdens de film kon men een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze met verschillende lekkernijen. Maar dat was nog niet alles want iedereen ging ook nog eens naar huis met een filmposter en een supercoole pet van Hart Beat!

Klik hier voor de foto′s. 

De film: Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.

Klik op de afbeelding om te reserveren voor Hart Beat.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
 


27 oktober 2016 - Doctor Strange 3D mannenavond

   
  

Als zijn carrière als chirurg voorbij is, gaat Stephen Strange op onderzoek uit naar het mystieke. Al snel leert hij magie te gebruiken en moet hij de Aarde beschermen tegen kwaad uit andere dimensies.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten*. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een biertje (Jupiler tap normaal) of een portie bitterballen (6 stuks).

Klik hier om te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286.

De film: Marvel′s Doctor Strange volgt het verhaal van de wereldberoemde en arrogante neurochirurg Dr. Stephen Strange die, in zijn zoektocht naar genezing na een gruwelijk auto ongeluk, krachtige magie ontdekt in een mysterieuze plek die bekend staat als Kamar-Taj, het strijdtoneel tegen onzichtbare duistere krachten die vastbesloten zijn ons bestaan te vernietigen.

*Wij doen niet moeilijk, dames zijn ook van harte welkom bij de mannenavondvoorstelling!

Klik op de afbeelding voor de trailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende mannenavond plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


1 november 2016 - Ladies Night Hartenstrijd

   
  

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting.

De volgende Ladies Night is op 1 november 2016. We vertonen dan de hartverwarmende romantische komedie Hartenstrijd, met o.a. Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Oscar Aerts, Eva van de Wijdeven, Georgina Verbaan en Miro Kloosterman. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 25 oktober 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 25 oktober 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 25 oktober 2016 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 25 oktober 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ′experiment′ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een Ladies Night.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


19 november 2016 - Kerst met André Rieu

   
  

Kerst met André is een feestelijke voorstelling met een nog nooit eerder vertoond opgenomen kerstconcert van 90 minuten vol met favorieten zoals Hallelujah, Jingle Bells, White Christmas en nog veel meer. Uitgevoerd door André Rieu en zijn beroemde Johann Strauss Orkest samen met zijn sopranen en tenoren. Tijdens de voorstelling maakt André een tour door zijn geboortestad Maastricht. Dit wordt samen met een Q&A live vanuit Maastricht naar onze bioscoop gestreamd. Mis deze hartverwarmende, feestelijke traktatie niet en reserveer snel voor mooie plaatsen.

Aanvang voorstelling 17.45 uur. Wij adviseren u uiterlijk om 17.30 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 november 2016 afgehaald te worden. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en heeft geen pauze. De voorstelling is Nederlands en Engels gesproken met Engelse ondertiteling.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 november 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende muzikale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   


30 november 2016 - Ladies Night Soof 2

   
  

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting.

De volgende Ladies Night is op 30 november 2016. We vertonen dan Soof 2, een feest van herkenning, met veel lach en soms ook een traan! Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 23 november 2016 afgehaald te worden.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 23 november 2016 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ′foodie′ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een Ladies Night.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

   
 
   

The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2016/2017
 
      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.


Voor het seizoen 2016-2017 staan de volgende voorstellingen op het programma.

Anastasia (Macmillant/Tchaikovsky)
Woensdag 2 november 2016
20:15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 oktober 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Les Contes D Hoffmann (Offenbach)
Dinsdag 15 november 2016
19:15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 november 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

The Nutcracker (Wright/Tchaikovsky)
Donderdag 8 december 2016
20.15 uur start balletvoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 december 2016 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

Il Trovatore (Verdi)
Dinsdag 31 januari 2017
20.15 uur start operavoorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 24 januari 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.