Acties


 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
 
   

18 juli 2015 - André Rieus 2015 Maastricht Concert

  
 
      


Evenals vorig jaar vertonen we dit jaar een registratie van de spraakmakende zomeravondconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Eenmalig te zien op 18 juli 2015. De zomeravondconcerten zijn elk jaar een grandioos spektakel vol prachtige muziek, grote decors en licht- en vuurwerkshows. Een sfeervol feest, waar u bij kunt zijn.

Als één van de meest populaire live acts van de wereld, zal de koning van de Waltz weer zorgen voor een onvergetelijke avond vol humor, muziek en emotie geschikt voor elke leeftijd. Meegesleurd door de ongelofelijke atmosfeer trekt André Rieu publiek uit alle hoeken van de wereld om deze prachtige muziek en zang te beleven, te ervaren en te delen. Dit jaar lijkt zijn grootste en meest spectaculaire concert tot nu toe te worden. Ook deze keer wordt Rieu vergezeld door zijn beroemde Johann Strauss orkest, zijn sopranen, zijn tenoren en andere speciale gasten!

Aldus Rieu: ″Ik ben blij dat het Maastrichtse concert in juli weer in de bioscopen komt. Het wordt een geweldige avond die je nooit meer zal vergeten. Als je niet naar ons in Maastricht kunt komen, dan komen wij naar een bioscoop bij jou in de buurt.″

Het concert duurt ongeveer 3 uur inclusief een pauze van 15 minuten. De voorstelling is Nederlands en Engels gesproken met Engelse ondertiteling.

Aanvang voorstelling 19.45 uur: Wij adviseren u uiterlijk om 19.30 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 17 juli 2015 afgehaald te worden. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 17 juli 2015 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud? Mail ons uw gegevens!

  
 
   

8 september 2015 - Ladies Night Schone Handen

  
 
      


Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands
op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 september 2015 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 september 2015 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Misdaadthriller met Jeroen van Koningsbrugge die zijn vrouw Thekla Rheuten koste wat kost in bedwang wil houden. Sylvia heeft lang weggekeken wanneer de bloeiende drugshandel van haar man Eddie aan bod kwam. Als alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om haar binnen de ′familie′ te houden.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Schone Handen

Klik hier voor het foto-overzicht van vorige Ladies Night met Magic Mike XXL op 1 juli 2015!


Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   

Terugblik Spannende Ladies Night met Magic Mike XXL (16+) - 1 juli 2015

  
 
      


Tijdens de heetste week van het jaar steeg de temperatuur in Hollywoud nog een paar graden tijdens de Spannende Ladies Night met Magic Mike XXL. Alle zalen waren op een paar plaatsen na helemaal uitverkocht en de stemming zat er goed in. Klik hier voor een foto-overzicht van deze Ladies Night.

De standhouders van deze avond waren: Sexclusively, Disaronno Sour tasting, De Wellnessbron, Beauty-Lab, Apart Bijou & Accessoires, The FashionBash, Studio d′Estethique en Caressaa.  

De film: Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.
Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   
 
   
  
Terugblik BFF-Night met SpangaS in Actie - 19 juni 2015
   
 
      


De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een gezellig voorprogramma of een spannende quiz. Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en jullie krijgen tijdens de film een popcorn en een frisdrank. Een super avondje uit dus met je BFF′s!

De volgende BFF-Night wordt binnenkort bekendgemaakt. Klik hier voor de foto′s van de vorige BFF-Night.

De film: Tweede speelfilm gebaseerd op de populaire tv-serie SpangaS. De vriendschap van Raaf en Abel komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid zullen worden over andere scholen. In hun strijd om dit te voorkomen besluit de vriendengroep het schoolgebouw te bezetten. Dat gaat niet volgens plan. En als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen binnen de hechte vriendengroep. Pas nadat het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap eigenlijk is.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
  
  

  

 

Terugblik Boychoir muzikale voorstelling i.s.m. jeugdkoor de Oosterhoutse Nachtegalen - 24 april 2015

  
  


   

Na hun optredens in het Chassé Theater en in de show van Paul de Leeuw streek jeugdkoor de Oosterhoutse Nachtegalen op vrijdag 24 april 2015 neer in Service Bioscoop Hollywoud. Het alom bekende jeugdkoor bestaat uit jongens en meisjes tussen de 7 en 20 jaar die zingend de hele wereld over trekken. Voorafgaand aan de eenmalige voorstelling van de feelgoodfilm Boychoir konden onze bezoekers genieten van een uniek optreden van dit bijzondere koor. Zij brachten o.a. Adiemus ten gehore.

Klik hier voor het foto- en filmoverzicht!  


Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud? Mail ons uw gegevens!
  
 
   

 Terugblik High Tea & Movie met La Famille Bélier - 19 april 2015


  
  


   

Op 19 april 2015 organiseerde Hollywoud een High Tea & Movie met de film La Famille Bélier. High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Klik hier voor het foto-overzicht van de vorige High Tea & Movie met The Second Best Marigold Hotel op 15 & 22 maart 2015. 

Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud? Mail ons uw gegevens!
  
   

Voordeel met je Biebpas

 
 Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje.
Niet geldig in combinatie met anderekortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.