Acties


   
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies

 

 

     
8 maart 2018 - Prosecco Première met Mannen van Mars   
   

Drie mannen, één weekend. Dé komedie film van het jaar! Drie veertigers worden op buitengewoon herkenbare manier geconfronteerd met het feit dat ze geen tieners meer zijn.

Komt jouw man ook van Mars, kom dan naar de Prosecco Première met Mannen van Mars op 8 maart 2018 en maak kans op een hotelbon t.w.v. € 150,00. De hotelbon wordt verloot onder de bezoekers van de Prosecco Première. Tijdens de Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een schaaltje chocolade zoetigheden.

 Glas Prosecco of schaaltje chocolade zoetigheden voor maar € 1,50.

               

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Klik op de afbeelding voor de filmtrailer. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. 

De film: Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden ... of toch niet? Waar Edwin nog altijd een vrouwenmagneet is, hebben zijn vrienden zo hun problemen. Mark is door zijn vrouw ingeruild voor een jonger exemplaar en familieman Peter worstelt met zijn mannelijkheid sinds hij niet meer zonder leesbril kan. Hoe gaan de mannen hiermee om? Biertje pakken, niet te veel praten, schouderklopje en je kater wegdrinken met nog meer alcohol? Of gaat dat toch anders als je de 40 bent gepasseerd?

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Prosecco Première plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

   


   
15 maart 2018 - Mannenavond met Tomb Raider 3D   
   

Om de mysterieuze verdwijning van haar vader te onderzoeken, reist Lara af naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Enkel gewapend met haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Onbedoeld haalt ze de vijand van haar vader op haar hals.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een biertje (Jupiler tap normaal) of een portie bitterballen (6 stuks).

 Een biertje op portie bitterballen voor maar € 1,50.

      

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Klik op de afbeelding voor de filmtrailer. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. 

De film: Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven. Om de huur te kunnen betalen, scheurt ze als fietskoerier door een hippe wijk in Londen en volgt ze cursussen, waar ze maar zelden verschijnt. Ze weigert de leiding te nemen over haar vaders imperium omdat ze haar eigen weg wil uitstippelen. Ook omdat ze niet wil geloven dat hij dood is. Ondanks het feit dat iedereen haar aanraadt de feiten te accepteren en door te gaan met haar leven, besluit Lara het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen. Lara laat alles en iedereen achter en gaat naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Maar het wordt geen makkelijke missie. Alleen de reis naar het eiland toe is al een hachelijke onderneming. Gewapend met slechts haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen, moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Als ze dit avontuur overleeft, zal ze naam maken als de tomb raider.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

   


   
18 april 2018 - Ladies Night met De Matchmaker   
   

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar de Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Op woensdag 18 april 2018 vertonen we de romantische komedie De Matchmaker. Chris (Benja Bruijning) reist de wereld over en geniet volop van zijn leven. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt, keert hij noodgedwongen terug naar huis. Marja (Ariane Schluter) gelooft haar ogen niet wanneer haar zoon plotseling op de stoep staat. Een nieuwe klus biedt zich aan: een promo voor een datingsite. Zonder haar medeweten maakt Chris een video voor zijn single moeder. Eenmaal online blijkt het een enorme hit en de reacties stromen binnen. Tijdens de zoektocht naar de ideale kandidaat worden moeder en zoon geconfronteerd met zichzelf, elkaar en gebeurtenissen uit het verleden.

                     Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 15 april 2018 afgehaald te worden.          

      

Voorstelling 19.30 uur: Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. 

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 15 april 2018 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!      

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier voor een foto-impressie van een van de vorige Ladies Nights.

     

             


 


The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2017/2018

  http://www.hollywoud.nl/plaatjesnieuwesite/ROH_Logo_Positive.jpg

      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2017-2018 staan de volgende voorstellingen op het programma.

THE WINTER′S TALE – Christopher Wheeldon
Woensdag 28 februari 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 februari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

CARMEN – Bizet
Dinsdag 6 maart 2018 19.45 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 27 februari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

BERNSTEIN CELEBRATION Nieuwe McGregor / Nieuwe Wheeldon / Age Of Anxiety
Dinsdag 27 maart 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 20 maart 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

MACBETH – Verdi
Woensdag 4 april 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 28 maart 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

MACMILLAN: A NATIONAL CELEBRATION MANON – Kenneth MacMillan
Donderdag 3 mei 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 april 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

SWAN LAKE – Liam Scarlett (naar Petipa & Ivanov) / Nieuwe Productie
Dinsdag 12 juni 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 5 juni 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.