Acties


 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies

Terugblik
Fast & Furious 7 speciale voorstelling met unieke showauto′s - 3 april 2015
  
  
  

 

Op 3 april 2015 hadden we in Service Bioscoop Hollywoud een spectaculaire Fast & Furious 7 avond met supergave en snelle auto′s. In en rondom de bioscoop stond alles in het teken van Fast & Furious. Ook konden bezoekers meedoen aan het Kampioenschap Spijkerbroekhangen en hun eigen ′power′ laten zien. Dit werd georganiseerd in samenwerking met herenkledingzaak Riez! uit Wijk en Aalburg. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond waar de ruim 600 bezoekers zichtbaar van hebben genoten.

Klik h
ier voor het foto-overzicht!

 

De film: Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson zijn opnieuw samen te zien in de hoofdrollen van FAST & FURIOUS 7. De crew van Dominic Toretto moet uit handen proberen te blijven van Ian Shaw, die wraak wil nemen op Dominic voor de dood van zijn broer. James Wan regisseerde dit nieuwe deel uit de succesvolle filmreeks waarin ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ′Ludacris′ Bridges, Elsa Patakay en Lucas Black terugkeren. De cast wordt versterkt door internationale sterren Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey en Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel en Michael Fottrel keren terug als producenten van deze film geschreven door Chris Morgan.

Klik op de afbeelding links om te reserveren voor Fast & Furious 7.


Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!

 


  
 
   

2 juni 2015 - Ladies Night met Rendez-Vous

  
 
      


Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands
op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 mei 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 mei 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 mei 2015 afgehaald te worden. 

De film: De 34-jarige Simone gooit het roer om. Samen met haar man Eric en hun twee kinderen koopt ze een bouwvallig landhuis in het zuiden van Frankrijk, om hiervan een chambres d′hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een zinderende affaire met een van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke twintigjarige Michel. Ze raakt daardoor langzaam maar zeker de controle over haar leven kwijt. De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.Klik hier voor het foto-overzicht van vorige Ladies Night met De Ontsnapping op 8 april 2015!


Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   

22 mei 2015 - BFF-Night met Pitch Perfect 2

  
 
      


De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een gezellig voorprogramma of een spannende quiz. Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en jullie krijgen tijdens de film een popcorn en een frisdrank. In de verloting kun je allerlei leuke prijzen winnen. Een super avondje uit dus met je BFF′s!

Aanvang voorprogramma 18.30 uur, aanvang film 19.00 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 17 mei 2015 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Inclusief een welkomstdrankje, een kleine popcorn en een kleine frisdrank. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

De volgende BFF-Night wordt binnenkort bekendgemaakt.

De film: De Barden Bellas zijn terug! Elizabeth Banks regisseert Pitch Perfect 2, waarin alle favoriete personages uit Pitch Perfect, met de wereldwijde hit en YouTube-sensatie ″Cups (When I′m Gone)″ gezongen door Anna Kendrick, terugkeren.

Klik hier om te reserveren.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
  
  

  

 

Terugblik Boychoir muzikale voorstelling i.s.m. jeugdkoor de Oosterhoutse Nachtegalen - 24 april 2015

  
  


   

Na hun optredens in het Chassé Theater en in de show van Paul de Leeuw streek jeugdkoor de Oosterhoutse Nachtegalen op vrijdag 24 april 2015 neer in Service Bioscoop Hollywoud. Het alom bekende jeugdkoor bestaat uit jongens en meisjes tussen de 7 en 20 jaar die zingend de hele wereld over trekken. Voorafgaand aan de eenmalige voorstelling van de feelgoodfilm Boychoir konden onze bezoekers genieten van een uniek optreden van dit bijzondere koor. Zij brachten o.a. Adiemus ten gehore.

Klik hier voor het foto- en filmoverzicht!  


Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!
  
 
   

 Terugblik High Tea & Movie met La Famille Bélier - 19 april 2015


  
  


   

Op 19 april 2015 organiseerde Hollywoud een High Tea & Movie met de film La Famille Bélier. High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Klik hier voor het foto-overzicht van de vorige High Tea & Movie met The Second Best Marigold Hotel op 15 & 22 maart 2015.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!
  

  
  
  
Terugblik Spannende Ladies Night met Fifty Shades of Grey (16+) op 11 en 12 februari 2015  
  

De twee spannende Ladies Nights met de film Fifty Shades of Grey waren helemaal uitverkocht en de stemming zat er goed in! Klik hier voor een terugblik op deze twee fantastische en geslaagde vriendinnenavonden. Reserveren voor de volgende Ladies Night is al mogelijk: op 8 april met De Ontsnapping.

De standhouders van deze Ladies Nights waren:
Sexclusively, A&C Jewellery, By-Jet, Shoeby Werkendam, ParfumANders, Miss & Mrs. en Home of Wonders.

De film: Fifty Shades of Grey is de spraakmakende verfilming van de bestseller Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) over de sm-relatie tussen de rijke zakenman Christian Grey en studente Anastasia Steele. Fifty Shades of Grey is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades of Grey wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en de schrijfster van de boeken, E. L. James.

Klik hier voor het foto-overzicht van deze Ladies Nights!
Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!


   
Voordeel met je Biebpas

 
 Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje.
Niet geldig in combinatie met anderekortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.