Acties

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies


 

 

UITVERKOCHT 11 en 12 februari 2015 - Spannende Ladies Night met Fifty Shades of Grey (16+)

  
 
      

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

De standhouders van deze Ladies Nights zijn: Sexclusively, A&C Jewellery, By-Jet, Shoeby Werkendam, ParfumANders, 2Creations, en Home of Wonders.

Wij zorgen voor de verrassingen, zorg jij voor de vriendinnen?


Woensdag 11 februari 2015 - UITVERKOCHT

De Spannende Ladies Night op 11 februari 2015 is UITVERKOCHT.
Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 4 februari 2015 afgehaald te worden. Let op: de film is voor 16 jaar en ouder.

Donderdag 12 februari 2015 - UITVERKOCHT

De Spannende Ladies Night op 12 februari 2015 is UITVERKOCHT. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 4 februari 2015 afgehaald te worden. Let op: de film is voor 16 jaar en ouder.

De film: Fifty Shades of Grey is de spraakmakende verfilming van de bestseller Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) over de sm-relatie tussen de rijke zakenman Christian Grey en studente Anastasia Steele. Fifty Shades of Grey is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades of Grey wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en de schrijfster van de boeken, E. L. James.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  

  

 15 maart 2015 - High Tea & Movie met The Second Best Exotic Marigold Hotel


  
  


   

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.


Inloop vanaf 12.00 uur met een welkomstdrankje. Aanvang voorstelling 12.30 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 8 maart 2015 afgehaald te worden. Heeft u uw toegangsbewijzen op deze datum niet afgehaald, dan kunnen wij uw plaatsen niet garanderen.

De voorstelling duurt ongeveer 3 uur, inclusief een pauze. Heeft u dieetwensen, wilt u dit a.u.b. van te voren doorgeven bij de reservering.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Vervolg op het romantische drama waarin ouderen naar een hotel in India gaan om tot rust te komen
Sonny heeft eigenlijk geen tijd meer om zijn Best Exotic Marigold Hotel for the Elderly and Beautiful te runnen. Hij gaat namelijk trouwen met de liefde van zijn leven: Sunaina. Sonny wil een nieuw gebouw kopen om zijn hotel uit te breiden. Zeker nu er nog maar een kamer is en twee gasten erom moeten vechten.
Richard Gere is een nieuwe gast in The Best Exotic Marigold Hotel.

Klik hier om te reserveren.Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!
  
     

  

Terugblik Ladies Night met Gooische Vrouwen 2
op 2, 3 en 9 december 2014
  
        

Het was weer een ontzettend gezellige Ladies Night in Hollywoud! Deze keer vertoonden we Gooische Vrouwen 2, het langverwachte vervolg op de bioscoophit uit 2011. Het welkomstdrankje, de stands, de verloting en de film vielen erg in de smaak bij de dames. 

De film: Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Klik hier of op de onderstaande afbeelding voor het foto-overzicht van de Ladies Night met Pak van mijn Hart.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte

  
     

  

Voordeel met je Biebpas

  
 

Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. 
Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.