Acties


   
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: kantoor@hollywoud.nl                                 


   
8 mei 2019 - Ladies Night Singel 39   
  

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands en mooie prijzen in de verloting.

                                                       Met welkomstdrankje, stands en verloting.

       

Voorstelling 19.30 uur: Uitsluitend nog telefonisch te reserveren via 0183-307286. Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur.

Voorstelling 20.00 uur: Uitsluitend nog telefonisch te reserveren via 0183-307286Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.30 uur. 

Voorstelling 20.30 uur: Uitsluitend nog telefonisch te reserveren via 0183-307286Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.00 uur. 

Voorstelling 21.00 uur: Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.30 uur

Toegangsprijs € 12,00. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. 

De film: Stel je voor: je bent negenendertig, ambitieus, zeer succesvol en single. Iedereen om je heen heeft zijn leven op de rit, een gezin gesticht, toekomst uitgestippeld. Wat wil jij eigenlijk? Singel 39 is een origineel verhaal met actuele themas en herkenbare humor. Mo – kort voor Monique – heeft slechts een focus in haar leven: haar medische carriere. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten? Maar wanneer de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carriere. Dat je het leven moet leven in plaats van moet plannen.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 mei 2019 afgehaald te worden.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!
   

   

16 mei 2019 - Prosecco Premiere The Hustle   
  

Gun jezelf en je vrienden/vriendinnen een fantastische avond uit en kom naar de Prosecco Première van The Hustle.

Prosecco of een schaaltje chocolade zoetigheden voor maar 1,50 euro.       .                                             

       

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

De twee vrouwen zijn totaal verschillend. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak. Samen besluiten ze om de foute mannen die hen hebben belazerd te grazen te nemen.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!
  


   

   
27 en 28 juli 2019 - André Rieu′s 2019 Maastricht Concert: Shall We Dance?   
  

André Rieu′s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

Dit jaar nodigt André Rieu u uit om uw dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert: Shall We Dance? Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. Beleef het op het witte doek in Hollywoud. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, word verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen. Shall we dance?

Het concert duurt ongeveer 2,5 uur inclusief een pauze van circa 15 minuten.

                                                              Slechts twee dagen. 

 

Zaterdag 27 juli 2019 voorstelling 19.00 uur. Klik hier om te reserveren.
Zaterdag 27 juli 2019 voorstelling 20.00 uur.
Klik hier om te reserveren.
Zondag 28 juli 2019 voorstelling 15.00 uur.
Klik hier om te reserveren.
Zondag 28 juli 2019 voorstelling 16.00 uur.
Klik hier om te reserveren.
 
Toegangsprijs € 14,90. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 juli 2019 afgehaald te worden.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling plaatsvindt? Mail ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte!