Acties

 

   
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies

 

 

                 
Terugblik BFF-Night met 100% Coco - 30 juni 2017

   
   

Hollywoud organiseerde op 30 juni 2017 een BFF-Night met de film 100% Coco. Een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen met een heerlijke meidenfilm. Iedereen werd hartelijk ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en tijdens de film kon een High Fris worden besteld bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Een super avondje uit dus voor BFF′s.

Een super avondje uit met de meiden!          

Klik hier voor de fotos van deze supergezellige avond.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!         
        

 

   
 
   

                 
22 en 23 juli 2017 - André Rieu′s Maastricht Concert 2017 
UITVERKOCHT 

   
   

André Rieu, bij miljoenen bekend als ′De koning van de wals′, is een van de populairste artiesten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat elk jaar plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Vorig jaar leidde dat in verschillende landen tot nieuwe verkooprecords. Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.

Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Van een ontwikkeling heeft het doorgemaakt: van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld!

Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer – exclusief in de bioscoop.

Het concert duurt ongeveer 3 uur inclusief een pauze van ca. 15 minuten.        

 

 

UITVERKOCHT Zaterdag 22 juli 2017: aanvang voorstelling 20.00 uur. Wij adviseren je uiterlijk om 19.45 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 16 juli 2017 afgehaald te worden.

UITVERKOCHT Zondag 23 juli 20167 aanvang voorstelling 15.00 uur. Wij adviseren je uiterlijk om 14.45 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 16 juli 2017 afgehaald te worden. 

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

Klik op de afbeelding links voor de trailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!         
        

 

   
 
   

                 
26 juli 2017 - Prosecco Première met Girls Night Out

   
   

Gun jezelf en je vriendinnen een fantastische avond uit en kom naar de Prosecco Première van Girls Night Out. Een gewaagde komedie over een vrijgezellenfeest dat gigantisch uit de hand loopt, met o.a. Scarlett Johansson.

Tijdens de Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts € 1,50 voor een glas Prosecco of een portie pittige borrelmix. Reserveer nu voor de beste plaatsen.

Een glas Prosecco of portie pittige borrelmix voor slechts € 1,50 per stuk         

 

 

Uitsluitend nog telefonisch te reserveren. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286.

De film: In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson (Lucy, Ghost in the Shell), Kate McKinnon (SNL), Ilana Glazer (The Night Before), Jillian Bell (22 Jump Street) en Zoë Kravitz (X-Men: First Class) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Prosecco Première plaatsvindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!         
        

 

   

 The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet 2017/2018

  http://www.hollywoud.nl/plaatjesnieuwesite/ROH_Logo_Positive.jpg

      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2017-2018 staan de volgende voorstellingen op het programma.                                             

THE MAGIC FLUTE – Mozart
Woensdag 20 september 2017 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 13 september 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

LA BOHÈME – Puccini (nieuwe productie)
Dinsdag 3 oktober 2017 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 september 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

ALICE′S ADVENTURES IN WONDERLAND – Christopher Wheeldon
Maandag 23 oktober 2017 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 16 oktober 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

THE NUTCRACKER – Peter Wright
Dinsdag 5 december 2017 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 28 november 2017 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

RIGOLETTO – Verdi
Dinsdag 16 januari 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 januari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

TOSCA – Puccini
Woensdag 7 februari 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 31 januari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

THE WINTER′S TALE – Christopher Wheeldon
Woensdag 28 februari 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 21 februari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

CARMEN – Bizet
Dinsdag 6 maart 2018 19.45 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 27 februari 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

BERNSTEIN CELEBRATION Nieuwe McGregor / Nieuwe Wheeldon / Age Of Anxiety
Dinsdag 27 maart 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 20 maart 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

MACBETH – Verdi
Woensdag 4 april 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 28 maart 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

MACMILLAN: A NATIONAL CELEBRATION MANON – Kenneth MacMillan
Donderdag 3 mei 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 april 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.

SWAN LAKE – Liam Scarlett (naar Petipa & Ivanov) / Nieuwe Productie
Dinsdag 12 juni 2018 20.15 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 5 juni 2018 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Klik hier voor het reserveren van de voorstelling.