Acties


 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies

Terugblik
Fast & Furious 7 speciale voorstelling met unieke showauto′s - 3 april 2015
  
  
  

 

Op 3 april 2015 hadden we in Service Bioscoop Hollywoud een spectaculaire Fast & Furious 7 avond met supergave en snelle auto′s. In en rondom de bioscoop stond alles in het teken van Fast & Furious. Ook konden bezoekers meedoen aan het Kampioenschap Spijkerbroekhangen en hun eigen ′power′ laten zien. Dit werd georganiseerd in samenwerking met herenkledingzaak Riez! uit Wijk en Aalburg. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond waar de ruim 600 bezoekers zichtbaar van hebben genoten.

Klik h
ier voor het foto-overzicht!

 

De film: Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson zijn opnieuw samen te zien in de hoofdrollen van FAST & FURIOUS 7. De crew van Dominic Toretto moet uit handen proberen te blijven van Ian Shaw, die wraak wil nemen op Dominic voor de dood van zijn broer. James Wan regisseerde dit nieuwe deel uit de succesvolle filmreeks waarin ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ′Ludacris′ Bridges, Elsa Patakay en Lucas Black terugkeren. De cast wordt versterkt door internationale sterren Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey en Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel en Michael Fottrel keren terug als producenten van deze film geschreven door Chris Morgan.

Klik op de afbeelding links om te reserveren voor Fast & Furious 7.


Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud ontvangen? Mail ons uw gegevens!

 


  
 
   

18 juli 2015 - André Rieus 2015 Maastricht Concert

  
 
      


Evenals vorig jaar vertonen we dit jaar een registratie van de spraakmakende zomeravondconcerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Eenmalig te zien op 18 juli 2015. De zomeravondconcerten zijn elk jaar een grandioos spektakel vol prachtige muziek, grote decors en licht- en vuurwerkshows. Een sfeervol feest, waar u bij kunt zijn.

Als één van de meest populaire live acts van de wereld, zal de koning van de Waltz weer zorgen voor een onvergetelijke avond vol humor, muziek en emotie geschikt voor elke leeftijd. Meegesleurd door de ongelofelijke atmosfeer trekt André Rieu publiek uit alle hoeken van de wereld om deze prachtige muziek en zang te beleven, te ervaren en te delen. Dit jaar lijkt zijn grootste en meest spectaculaire concert tot nu toe te worden. Ook deze keer wordt Rieu vergezeld door zijn beroemde Johann Strauss orkest, zijn sopranen, zijn tenoren en andere speciale gasten!

Aldus Rieu: ″Ik ben blij dat het Maastrichtse concert in juli weer in de bioscopen komt. Het wordt een geweldige avond die je nooit meer zal vergeten. Als je niet naar ons in Maastricht kunt komen, dan komen wij naar een bioscoop bij jou in de buurt.″

Het concert duurt ongeveer 3 uur inclusief een pauze van 15 minuten. De voorstelling is Nederlands en Engels gesproken met Engelse ondertiteling.

Aanvang voorstelling 19.45 uur: Wij adviseren u uiterlijk om 19.30 uur aanwezig te zijn. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 17 juli 2015 afgehaald te worden. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 17 juli 2015 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud? Mail ons uw gegevens!

  
 
   

2 juni 2015 - Ladies Night met Rendez-Vous

  
 
      


Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands
op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 mei 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 mei 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 mei 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang programma in de zaal 21.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 26 mei 2015 afgehaald te worden. 

De film: De 34-jarige Simone gooit het roer om. Samen met haar man Eric en hun twee kinderen koopt ze een bouwvallig landhuis in het zuiden van Frankrijk, om hiervan een chambres d′hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een zinderende affaire met een van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke twintigjarige Michel. Ze raakt daardoor langzaam maar zeker de controle over haar leven kwijt. De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.Klik hier voor het foto-overzicht van vorige Ladies Night met De Ontsnapping op 8 april 2015!


Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   

19 juni 2015 - BFF-Night met SpangaS in Actie

  
 
      


De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een gezellig voorprogramma of een spannende quiz. Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en jullie krijgen tijdens de film een popcorn en een frisdrank. In de verloting kun je allerlei leuke prijzen winnen. Een super avondje uit dus met je BFF′s!

Klik hier om te reserveren. We hebben een leuke quiz voor jullie in petto dus zorg dat je op tijd aanwezig bent! Aanvang voorprogramma 18.30 uur, aanvang film 19.00 uur. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 14 juni 2015 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Inclusief een welkomstdrankje, een kleine popcorn en een kleine frisdrank. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

De volgende BFF-Night wordt binnenkort bekendgemaakt. Klik hier voor de foto′s van de vorige BFF-Night.

De film: Tweede speelfilm gebaseerd op de populaire tv-serie SpangaS. De vriendschap van Raaf en Abel komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid zullen worden over andere scholen. In hun strijd om dit te voorkomen besluit de vriendengroep het schoolgebouw te bezetten. Dat gaat niet volgens plan. En als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen binnen de hechte vriendengroep. Pas nadat het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap eigenlijk is.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
  
  

  

 

Terugblik Boychoir muzikale voorstelling i.s.m. jeugdkoor de Oosterhoutse Nachtegalen - 24 april 2015

  
  


   

Na hun optredens in het Chassé Theater en in de show van Paul de Leeuw streek jeugdkoor de Oosterhoutse Nachtegalen op vrijdag 24 april 2015 neer in Service Bioscoop Hollywoud. Het alom bekende jeugdkoor bestaat uit jongens en meisjes tussen de 7 en 20 jaar die zingend de hele wereld over trekken. Voorafgaand aan de eenmalige voorstelling van de feelgoodfilm Boychoir konden onze bezoekers genieten van een uniek optreden van dit bijzondere koor. Zij brachten o.a. Adiemus ten gehore.

Klik hier voor het foto- en filmoverzicht!  


Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud? Mail ons uw gegevens!
  
 
   

 Terugblik High Tea & Movie met La Famille Bélier - 19 april 2015


  
  


   

Op 19 april 2015 organiseerde Hollywoud een High Tea & Movie met de film La Famille Bélier. High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Klik hier voor het foto-overzicht van de vorige High Tea & Movie met The Second Best Marigold Hotel op 15 & 22 maart 2015.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van de evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Hollywoud? Mail ons uw gegevens!
  

  
  
  
Terugblik Spannende Ladies Night met Fifty Shades of Grey (16+) op 11 en 12 februari 2015  
  

De twee spannende Ladies Nights met de film Fifty Shades of Grey waren helemaal uitverkocht en de stemming zat er goed in! Klik hier voor een terugblik op deze twee fantastische en geslaagde vriendinnenavonden. Reserveren voor de volgende Ladies Night is al mogelijk: op 8 april met De Ontsnapping.

De standhouders van deze Ladies Nights waren:
Sexclusively, A&C Jewellery, By-Jet, Shoeby Werkendam, ParfumANders, Miss & Mrs. en Home of Wonders.

De film: Fifty Shades of Grey is de spraakmakende verfilming van de bestseller Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) over de sm-relatie tussen de rijke zakenman Christian Grey en studente Anastasia Steele. Fifty Shades of Grey is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades of Grey wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en de schrijfster van de boeken, E. L. James.

Klik hier voor het foto-overzicht van deze Ladies Nights!
Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!


   
Voordeel met je Biebpas

 
 Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje.
Niet geldig in combinatie met anderekortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.