Acties

  
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
13 mei 2014 Ladies Night met The Other Woman
  
 

Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een geweldige film, allerlei leuke stands en altijd weer een verrassend voorprogramma.
Op dinsdag 13 mei 2014 organiseert Hollywoud een Ladies Night met de film The Other Woman.

Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Daarnaast staan er in de foyer allerlei leuke stands op het gebied van lifestyle en beauty. In de loterij zijn leuke prijzen te winnen, o.a. beschikbaar gesteld door de standhouders. De standhouders van deze Ladies Night zijn: Monamy, Beau-Life Afslanken & Meer energie, 2Creations woonaccessoires, WasWantjes, The Travel Company, Nagelstudio en kapsalon Chanti4Beauty, Boutique Le Defi sieraden en sjaals, FM Group parfum en cosmetica, Secret Shoe Sale.
Met medewerking van dameskoor Vocal Group iSing uit Zaltbommel.

Toegangsprijs Ladies Night € 11,50 p.p. inclusief een welkomstdrankje en loterij. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling.

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 mei afgehaald te worden.

Voorstelling 18.00 uur: Inloop vanaf 18.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty. Aanvang programma in de zaal 18.30 uur. Tevens is er gelegenheid om na de film de stands te bezoeken. Klik hier om te reserveren of telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 mei 2014 afgehaald te worden. 

Voorstelling 19.00 uur: Inloop vanaf 19.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty. Aanvang programma in de zaal 19.30 uur.  Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 mei 2014 afgehaald te worden. 

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty. Aanvang programma in de zaal 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 mei 2014 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty. Aanvang programma in de zaal 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 mei 2014 afgehaald te worden. 

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty. Aanvang programma in de zaal 21.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 mei 2014 afgehaald te worden. 

De film: Carly komt erachter dat haar nieuwe vriendje Mark haar bedriegt als ze bij toeval zijn vrouw Kate ontmoet. Kate is ontroostbaar en Carly ontfermt zich over haar. Hun bijzondere band wordt nog sterker wanneer ze ontdekken dat Mark nog een andere vrouw heeft: Amber. Op wraak belust smeden de drie vrouwen een uitzinnig plan om Mark terug te pakken.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte

 
     
 
Terugblik Need For Speed - Speciale voorstelling met extreme showauto´s en car-audio
  
 


UNIEK! SNEL! EXTREEM!

Hollywoud organiseerde op 14 maart 2014 een special event rondom de keiharde actiefilm Need For Speed! In en om de bioscoop waren een groot aantal unieke, snelle en getunede auto’s uit de Nederlandse top opgesteld. Daarnaast waren de extreme car audio auto’s van Inbouwcenter Autoplus Gorinchem en Inbouwcenter Vos Car-sound nadrukkelijk aanwezig zijn. Er waren veel oh′s en ah’s te horen door jong en oud, het was absoluut een flitsende avond!           Klik op de onderstaande foto voor het foto-overzicht!

 

Over de film: In Need for Speed heeft straatracer Tobey Marshall (Aaron Paul) maar één doel wanneer hij uit de gevangenis komt: wraak nemen op zijn ex-partner Dino Brewster (Dominic Cooper) die hem onterecht in de bak heeft doen belanden. Hij besluit Dino terug te pakken tijdens de beroemde De Leon race, de Super Bowl van underground races. Om dit plan te laten slagen, moet Tobey zichzelf zien te redden in een wereld van razendsnelle auto’s, corrupte politie achtervolgingen en een gewelddadige Dino die inmiddels op de hoogte is van de plannen van Tobey. Maar met behulp van zijn vrienden laat Tobey zien dat je de positie van de underdog nooit moet onderschatten. Het blijkt de meest zinderende race aller tijden te worden.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale voorstelling precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte


  


  
 Terugblik Ladies Night met Hartenstraat
 
              

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

Zoals altijd was het weer ontzettend leuk op de Ladies Night in Hollywoud! Deze keer vertoonden we de nieuwste Nederlandse romantische komedie Hartenstraat. De dames hadden het naar hun zin met welkomstdrankjes, allerlei leuke stands, de verloting en de presentatie van Elly van ´t Atelier over Raku-stoken.
De standhouders van deze Ladies Night waren: t Atelier, Adje‘s Kunst, Parfumerie Douglas, Colours of Life, Tupperware, Sieraden Corne Vos, Care For Women, Nice-4-You, en Villa Joep

Klik hier of op de onderstaande foto om de foto’s van deze geweldige avond te zien!


De film: Romantische komedie waarin de levens van totaal verschillende mensen elkaar kruisen in de Amsterdamse Negen Straatjes.
In de Negen Straatjes van Amsterdam lijkt iedereen op zoek naar liefde. De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet, stuurt ze hem een anoniem bericht. Al snel blijkt dat Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, erg gecharmeerd is van deze anonieme vrouw


Klik hier voor een foto-impressie van de vorige Ladies Night met Toscaanse Bruiloft
Klik hier voor een foto-impressie van de vorige Ladies Night met Soof

Klik hier om te reserveren voor de film Hartenstraat  
         
 
   

Terugblik Wereldpremière Bro´s Before Ho´s

   

Op 29 november 2013 vond in Hollywoud de wereldpremière plaats van de nieuwste film van de makers van New Kids: Bro′s Before Ho’s!! Daarbij was het mogelijk om Tim Haars, Steffen en Flip te ontmoeten.

Romkom van de makers van New Kids. Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van de 29–jarige videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer en tevens beste vriend Jules (Daniël Arends). Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is teveel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op hetzelfde meisje (Sylvia Hoeks). Klik op de afbeelding voor de trailer van de film.

Klik hier voor een foto-impressie van deze speciale voorstelling.


 

 

 
         
 
   

Voordeel met je Biebpas

   
 

Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. 
Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.