Acties

                                                                                                                                              

 
 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Hollywoud, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten via e-mail: HollywoudActies
 9 december 2015 - Ladies Night Mannenharten 2

 
 
      


Zin in een avondje uit met je vriendinnen? Kom dan naar een Ladies Night in Service Bioscoop Hollywoud. Een avond met een fantastische voorpremière, allerlei leuke stands
op het gebied van lifestyle en beauty en mooie prijzen in de verloting. Ook deze keer wordt iedereen hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Voorstelling 18.30 uur: Inloop vanaf 18.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 19.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 december 2015 afgehaald te worden. 

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 december 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 december 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 december 2015 afgehaald te worden.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal om 21.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 december 2015 afgehaald te worden.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 2 december 2015 afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

De film: Er is veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels (Fabian Jansen), die besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien. En dan is er nog de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet), die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.
 Klik hier voor een foto-impressie een van de vorige Ladies Nights.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
 
   


Terugblik High Tea & Movie met The Intern - 27 september 2015

 
 
      

High Tea & Movie is een smakelijke zondagmiddagvoorstelling waarbij u tijdens de film kunt genieten van een High Tea met verschillende soorten zoete en hartige hapjes. Wij serveren de thee en de gerechtjes in de filmzaal zodat u ontspannen kunt genieten van een unieke High Tea & Movie beleving.

Op 27 september jl. vertoonden we de komische film The Intern.

De film: Oscarwinnaars Robert De Niro (Raging Bull, Silver Linings Playbook) en Anne Hathaway (Les Misérables, The Devil Wears Prada) zijn samen te zien in de nieuwe bioscoopfilm The Intern van Warner Bros Pictures. In The Intern speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

The Intern 

Klik hier voor het foto-overzicht van de High Tea & Movie met The Second Best Marigold Hotel op 15 & 22 maart 2015. Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende High Tea & Movie plaats vindt? Mail ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte!  
 
   

Terugblik speciale première Holland: Natuur in de Delta | ′Hollywoud Draait Door met Piet Hartman

 
      


Bezoekers konden op 24 september 2015 te gast zijn bij het unieke en informatieve programma ′Hollywoud Draait Door′ tijdens de speciale première van de film Holland: Natuur in de Delta, welke deels is opgenomen in de Biesbosch.

′Hollywoud Draait Door′ werd gepresenteerd door Piet Hartman, columnist en schrijver van het boek Streekgenoten, en was een boeiend programma vanuit een van onze bioscoopzalen met tafelgasten, nieuws en media, voorafgaand aan de première van de film Holland: Natuur in de Delta. In de foyer kon men een aantal stands van bedrijven bezoeken die te maken hadden met de film en/of het bijbehorende programma.

De tafelgasten van Piet Hartman waren: Boswachter Thomas van der Es. Hij weet alles over Nationaal Park de Biesbosch. Van zeearend tot ijsvogeltje. En laat dat op Twitter zien met prachtige foto′s. Peter van Beek, directeur van het vernieuwde Biesbosch Museum. Hij zag in de eerste maand na opening 10.000 bezoekers binnenkomen. Het museum heeft nationale allure, volgens deskundigen. Joris Peskens (Heerlen). Hij werkte als freelance cameraman mee aan Holland, Natuur in de Delta. Het vervolg op de bioscoophit De Nieuwe Wildernis.

De film: Holland: Natuur in de Delta is een documentaire over het kustgebied, de rivieren en de natuur die onderdeel zijn van de Nederlandse delta. De zeearend strijkt neer in een hoge boom aan de rivier. Hier stroomt de bron van het leven voor alles wat de zeearend kent. Maar hij is hier al eeuwen niet geweest en herkent haar nauwelijks; alles is nu anders. Lang is de natuur de grootste kracht geweest in het deltagebied dat nu Nederland heet. We zien de ontwikkeling naar onze tijd, waarin we de natuur niet langer als vijand zien en zoeken naar manieren om haar kracht te benutten. De Hollandse natuur door de ogen van kenmerkende dieren die de vruchtbare delta met ons bevolken. Naast de zeearend is dat bijvoorbeeld de bever. Maar ook de haas, het pimpernelblauwtje en de stekelbaars laten ons de dynamische wereld boven en onder water zien. Regisseur Mark Verkerk en producent Ton Okkers hebben eerder samengewerkt aan de succesvolle natuurdocumentaire ′De nieuwe wildernis′ uit 2013.

Klik hier voor een fotoverslag van deze geslaagde première.
 Klik hier om te reserveren voor Holland: Natuur in de Delta.

Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende speciale première plaats vindt? Mail ons uw gegevens en wij houden u op de hoogte!

  
 
   

The Royal Opera House - LIVE Cinema Opera en Ballet

 
      


LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud.

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidskwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres. Beleef het mee! Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden.

Inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 0183-307286. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Voor het seizoen 2015/2016 staan de volgende voorstellingen op het programma. Klik op de titel van de voorstelling voor ′the factsheet Royal Opera House′. Hier vindt u alle informatie over de voorstelling.  

Op donderdag 10 december 2015 kunt u LIVE genieten van Opera:
CAVALLERIA RUSTICANA / PAGLIACCI (MASCAGNI/LEONCAVALLO)
Antonio Pappano dirigeert Damiano Michieletto′s nieuwe productie met Eva-Maria Westbroek, Carmen Giannattasio, Aleksander Antonenko en Dimitri Platanias.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 3 december 2015 afgehaald te worden.

Op woensdag 16 december 2015 kunt u LIVE genieten van Ballet:
THE NUTCRACKER (WRIGHT/TCHAIKOVSKY)
Deze traditionele en geliefde productie van Tchaikovsky′s ballet blijft een perfect kerstuitje voor het hele gezin.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 9 december 2015 afgehaald te worden.

Op dinsdag 26 januari 2016 kunt u LIVE genieten van Ballet:
RHAPSODY / THE TWO PIGEONS (ASHTON/RACHMANINOFF/MESSAGER)
Een dubbelprogramma van Frederick Ashton: de grappige Rhapsody, op muziek van Rachmaninoff, en het breekbare en toch komische The Two Pigeons, op muziek van Messager met de inbreng van twee levende duiven.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 19 januari 2016 afgehaald te worden.

Op donderdag 4 februari 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
LA TRAVIATA (VERDI)
Richard Eyre′s traditionele productie uit 1994 van Verdi′s nog altijd populaire opera, gedirigeerd door Yves Abel, met in de hoofdrollen de Russische sopraan Venera Gimadieva en de Albanese tenor Saimir Pirgu.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 28 januari 2016 afgehaald te worden. 

Op maandag 21 maart 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
BORIS GODUNOV (MUSSORSKY)
Bryn Terfel schittert in een nieuwe productie van Mussorgsky′s historische meesterwerk, gedirigeerd door Antonio Pappano.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 14 maart 2016 afgehaald te worden. 

Op woensdag 6 april 2016 kunt u LIVE genieten van Ballet:
GISELLE (PETIPA/ADAM)
Peter Wrights productie van Marius Petipa′s klassieker is een verhaal van verraad, bovennatuurlijke krachten en een liefde die de dood ontstijgt.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 30 maart 2016 afgehaald te worden. 

Op maandag 25 april 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
LUCIA DI LAMMERMOOR (DONIZETTI)
Donizetti′s tragische verhaal over familievetes wordt in deze nieuwe productie geregisseerd door Katie Mitchell. Met in de hoofdrollen Diana Damrau en Charles Castronovo, gedirigeerd door Daniel Oren.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 18 april 2016 afgehaald te worden. 

Op woensdag 18 mei 2016 kunt u LIVE genieten van Ballet:
FRANKENSTEIN (SCARLETT/LIEBERMANN)
De wereldpremière van een gloednieuw ballet door Liam Scarlett. Op nieuwe muziek van Liebermann, waarbij het verhaal gebaseerd is op Shelley′s klassieke, gotische roman.
Klik hier om te reserveren. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 11 mei 2016 afgehaald te worden.

Op maandag 27 juni 2016 kunt u LIVE genieten van Opera:
WERTHER (MASSENET)
In Massenets opera over de verdoemde dichter Werther schitteren Vittorio Grigolo en Joyce DiDonato (die de rol van Charlotte in deze setting voor het eerst zingt). Dirigent: Antonio Pappano.
Klik hier om te reserveren.Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 20 juni 2016 afgehaald te worden.   
 
   
  
Terugblik BFF-Night met SpangaS in Actie - 19 juni 2015
   
 
      


De BFF-Night is een gezellig avondje uit speciaal voor jou en je vriendinnen. Met een heerlijke meidenfilm en een gezellig voorprogramma of een spannende quiz. Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en jullie krijgen tijdens de film een popcorn en een frisdrank. Een super avondje uit dus met je BFF′s!

De volgende BFF-Night wordt binnenkort bekendgemaakt. Klik hier voor de foto′s van de vorige BFF-Night.

De film: Tweede speelfilm gebaseerd op de populaire tv-serie SpangaS. De vriendschap van Raaf en Abel komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid zullen worden over andere scholen. In hun strijd om dit te voorkomen besluit de vriendengroep het schoolgebouw te bezetten. Dat gaat niet volgens plan. En als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen binnen de hechte vriendengroep. Pas nadat het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap eigenlijk is.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende BFF-Night precies plaats vindt? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!

  
  
  

Voordeel met je Biebpas

 
 Leden van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje.
Niet geldig in combinatie met anderekortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.