Informatie


Welkom bij Service Bioscoop Hollywoud Almkerk

Hollywoud is een service bioscoop. Dat wil zeggen dat u consumpties kunt bestellen vanuit uw comfortabele bioscoopstoel door een druk op de knop. Uw bestelling wordt opgenomen en onder het genot van uw drankje en/of versnapering geniet u van de film.

Het is ook mogelijk om een hapje te eten in Hollywoud.
Het assortiment bestaat o.a. uit kleine gerechten zoals friet, snacks en tosti’s.

Naast het reguliere filmaanbod biedt Hollywoud ook bijzondere arrangementen en activiteiten: de Hollywoud Boulevard (filmhuis films), Hollywoud Culinair, Sneak Preview en terugkomende activiteiten zoals o.a. Ladies Night en de Kleuterbioscoop. Tevens verzorgen we kinderfeestjes.
     
Hollywoud is rolstoeltoegankelijk. De zalen zijn via de lift bereikbaar en er is een invalidentoilet aanwezig. Wij hebben per zaal een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Als u hier gebruik van wenst te maken, dan dient u tijdig te reserveren.

Het nieuwe gebouw van Hollywoud is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het gebouw bijvoorbeeld een speciaal lucht-behandelings systeem, waardoor de temperatuur en de lucht in het hele gebouw altijd aangenaam zijn. Verse lucht wordt van buiten aangezogen, gezuiverd, verwarmd of gekoeld en vervolgens de zalen ingebracht. Omdat de energie op een efficiënte manier hergebruikt wordt, is het ook nog eens een milieuvriendelijk systeem.

Wilt u met uw personeelsvereniging of met een grote groep een bepaalde film bekijken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een kijkje nemen in Hollywoud. U bent van harte welkom!

Het RTL-programma Hallo Holland (onderdeel van Citynews) is in Service Bioscoop Hollywoud geweest om te filmen. Bekijk het mooie resultaat hier

 

Hoe kunt u reserveren?

Reserveerlijn: 0183-307286 of via onze reserveerpagina.

Kinderfeestjes en culinaire arrangementen dienen altijd per telefoon te worden gereserveerd!

Om u te allen tijde van de beste plek in de zaal te voorzien behouden wij ons het recht voor om oneven reserveringen vanaf 5 personen op te splitsen. U zit dan wel voor elkaar. Mocht u liever met 5 personen bij elkaar zitten dan horen wij dat graag. Het kan dan wel zo zijn dat u een stuk verder naar voren komt te zitten. Wanneer u telefonisch contact met ons op neemt op 0183-307286 dan zullen wij ons best doen om op uw wensen in te gaan.


Hoe kunt u ons vinden?

Sportlaan 59
4286 ES Almkerk

Route
Vanaf de A27 Breda-Gorinchem / Gorinchem-Breda: Neem afslag 22 en ga onderaan de afrit richting Almkerk/Zaltbommel N322 (Doornseweg). Sla na ongeveer 1 km op de rotonde rechtsaf. Hier treft u aan de linkerzijde Service Bioscoop Hollywoud.

Vanaf de N322 Zaltbommel-Nieuwendijk: Bij Almkerk gaat u op de 3e rotonde linksaf, hier treft u Service Bioscoop Hollywoud aan uw linkerzijde.

Contact: hollywoud@hollywoud.nl (niet voor reserveringen e.o. wijzigingen!)Blind of slechtziend? Mis geen enkel detail dankzij de Earcatch-app  

Dankzij de Earcatch-app kunnen mensen met een visuele beperking bijna alle Nederlandse films ′zien′. Voorafgaand aan de vertoning in de bioscoop downloadt de gebruiker het audiodescriptie-bestand van de film. De app herkent de film aan het originele geluidspoor en speelt op de telefoon automatisch de juiste audiodescriptie af. Wat u nodig heeft en meer handige informatie vindt u op de website van de Earcatch-app.

 

Social Media 

        


 Nationale Bioscoopbonnen

    

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Cadeaubonnen en Giftcards zijn geen geldig plaatsbewijs. U dient het toegangsbewijs bij de kassa af te halen.
Wij adviseren u om tijdig te reserveren.

Controleer eerst de einddatum van de bon of card. Verlopen bonnen en Cards worden namelijk niet geaccepteerd.

Wetgeving Kijkwijzer

Onder de 16 jaar, geen toegang
Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd.
Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

Algemene bezoekersvoorwaarden