Informatie


Welkom bij Service Bioscoop Hollywoud Almkerk

Hollywoud is een service bioscoop. Dat wil zeggen dat u consumpties kunt bestellen vanuit uw comfortabele bioscoopstoel door een druk op de knop. Uw bestelling wordt opgenomen en onder het genot van uw drankje en/of versnapering geniet u van de film.

Het is ook mogelijk om een hapje te eten in Hollywoud.
Het assortiment bestaat o.a. uit kleine gerechten zoals friet, snacks en tosti’s.

Naast het reguliere filmaanbod biedt Hollywoud ook bijzondere arrangementen en activiteiten: de Hollywoud Boulevard (filmhuis films), Hollywoud Culinair, Sneak Preview en terugkomende activiteiten zoals o.a. Ladies Night en de Kleuterbioscoop. Tevens verzorgen we kinderfeestjes.

Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste RealD schermen, de Ultimate Screens. Deze revolutionaire mat-witte schermen leveren zowel in 3D als in 2D adembenemend scherpe beelden op. Zo komen de nieuwste en beste films nog meer tot leven.      

Hollywoud is rolstoeltoegankelijk. De zalen zijn via de lift bereikbaar en er is een invalidentoilet aanwezig. Wij hebben per zaal een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Als u hier gebruik van wenst te maken, dan dient u tijdig te reserveren.

Het gebouw van Hollywoud is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het gebouw bijvoorbeeld een speciaal lucht-behandelings systeem, waardoor de temperatuur en de lucht in het hele gebouw altijd aangenaam zijn. Verse lucht wordt van buiten aangezogen, gezuiverd, verwarmd of gekoeld en vervolgens de zalen ingebracht. Omdat de energie op een efficiënte manier hergebruikt wordt, is het ook nog eens een milieuvriendelijk systeem.

Wilt u met uw personeelsvereniging of met een grote groep een bepaalde film bekijken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een kijkje nemen in Hollywoud. U bent van harte welkom!

Het RTL-programma Hallo Holland (onderdeel van Citynews) is in Service Bioscoop Hollywoud geweest om te filmen. Bekijk het mooie resultaat hier

 

Hoe kunt u reserveren?

Reserveerlijn: 0183-307286 of via onze reserveerpagina.

Kinderfeestjes en culinaire arrangementen dienen altijd per telefoon te worden gereserveerd!

Om u te allen tijde van de beste plek in de zaal te voorzien behouden wij ons het recht voor om oneven reserveringen vanaf 5 personen op te splitsen. U zit dan wel voor elkaar. Mocht u liever met 5 personen bij elkaar zitten dan horen wij dat graag. Het kan dan wel zo zijn dat u een stuk verder naar voren komt te zitten. Wanneer u telefonisch contact met ons op neemt op 0183-307286 dan zullen wij ons best doen om op uw wensen in te gaan.


Hoe kunt u ons vinden?

Sportlaan 59
4286 ES Almkerk

Route
Vanaf de A27 Breda-Gorinchem / Gorinchem-Breda: Neem afslag 22 en ga onderaan de afrit richting Almkerk/Zaltbommel N322 (Doornseweg). Sla na ongeveer 1 km op de rotonde rechtsaf. Hier treft u aan de linkerzijde Service Bioscoop Hollywoud.

Vanaf de N322 Zaltbommel-Nieuwendijk: Bij Almkerk gaat u op de 3e rotonde linksaf, hier treft u Service Bioscoop Hollywoud aan uw linkerzijde.

Contact: hollywoud@hollywoud.nl (niet voor reserveringen e.o. wijzigingen!) 

 

Onze tarieven

 

Overige tariefinformatie:
Prijzen per 29 november 2018. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Bekijk hier welke kortingsbonnen geldig zijn in Service Bisocoop Hollywoud.
Kijk hier voor speciale kinderfeestje arrangementen.
Speciale voorstellingen, premières en evenementen kunnen een andere speciale prijs hebben kijk hiervoor op de Acties pagina of bij een kinderevenement op de Hollywoud 4 Kids pagina.
                                                   
                                                               
 Blind of slechtziend? Mis geen enkel detail dankzij de Earcatch-app  

Dankzij de Earcatch-app kunnen mensen met een visuele beperking bijna alle Nederlandse films ′zien′. Voorafgaand aan de vertoning in de bioscoop downloadt de gebruiker het audiodescriptie-bestand van de film. De app herkent de film aan het originele geluidspoor en speelt op de telefoon automatisch de juiste audiodescriptie af. Wat u nodig heeft en meer handige informatie vindt u op de website van de Earcatch-app.

 

Social Media 

        


 Nationale Bioscoopbonnen

    

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Cadeaubonnen en Giftcards zijn geen geldig plaatsbewijs. U dient het toegangsbewijs bij de kassa af te halen.
Wij adviseren u om tijdig te reserveren.

Controleer eerst de einddatum van de bon of card. Verlopen bonnen en Cards worden namelijk niet geaccepteerd.

Wetgeving Kijkwijzer en algemene voorwaarden 

Leeftijdskeuring 16 jaar

Hollywoud houdt zich strikt aan de leeftijdskeuring van 16 jaar. Hierop worden nooit uitzonderingen gemaakt. Bij films gekeurd voor 16 jaar en ouder wordt er bij twijfel naar legitimatie gevraagd. Indien de bezoeker jonger dan 16 jaar is en/of geen legitimatie kan tonen, wordt de toegang geweigerd. Ook onder begeleiding van een ouder die wel aan de leeftijdskeuring voldoet is het niet mogelijk een voorstelling met een hogere leeftijdskeuring te bezoeken. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

  
Leeftijdskeuring 12 jaar

Kinderen, onder begeleiding van een volwassene, worden toegelaten bij films gekeurd voor 12 jaar en ouder. Kijkwijzer waarschuwt voor mogelijke schadelijke beelden in films met de leeftijdskeuring 12 jaar voor kinderen onder deze leeftijd. De verantwoordelijkheid en de keuze om de film toch te bezoeken, na het advies van Kijkwijzer, ligt bij de volwassene. Bij kinderen, zonder volwassen begeleider, wordt er bij twijfel naar de leeftijd geïnformeerd. Indien blijkt dat iemand jonger is dan 12 wordt er geen toegang verleend voor een film die gekeurd is voor 12 jaar en ouder.

Kinderen tot 2 jaar
Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang, mits zij bij een betalende volwassene op schoot zitten. Is dat niet het geval dan dient er een toegangsbewijs gekocht te worden bij de kassa.
 

Algemene bezoekersvoorwaarden

Privacy Beleid