Hollywoud 4 Kids


  
 

Hollywoud4Kids organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden. Wil je op de hoogte blijven van alle acties van Hollywoud klik dan hier.                  
  

     

   
Kleurwedstrijd   

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten:  Circus Noel en Masha en de Beer 2.

Lever je kunstwerk uiterlijk 15 mei 2019 in bij Hollywoud. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in mei. Veel succes en kleurplezier!

   


   
19 mei 2019 - Kleuterbioscoop Casper en Emma Op Jacht naar de Schat   

 

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt wat zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 19 mei 2019 is de Kleuterbioscoop met ″Casper en Emma Op Jacht naar de Schat″. De beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. Ze vinden op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het begin van een spannende schattenjacht. Klik op de afbeelding voor de trailer.

Natuurlijk mag je je lievelingsknuffel meenemen.

Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 0183-307286. Inloop met diverse activiteiten vanaf 10.30 uur, aanvang voorstelling 11.00 uur. Kinderen betalen € 10,50 inclusief een goedgevulde kleuterkidtray met verrassing en een filmdiploma. Toegangsprijs overige bezoekers € 8,00 inclusief een kopje koffie of thee. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 12 mei 2019 afgehaald te worden.

De film: Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal! 

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Kleuterbioscoop is? Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!   

  

   


   
Vier je verjaardag in Hollywoud   
    
  

Wij maken er een feestje van!  Klik hier voor meer informatie . ** 

 

** Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.