50+ BIOS

Iedere maandag en dinsdag overdag. Op 2 tijden, keuze uit 2 films

Speciaal voor 50-plussers die van kwaliteit en gezelligheid houden heeft Hollywoud de 50+ BIOS. U kunt bij ons op maandag en dinsdag op een rustig tijdstip genieten van recente publieksfilms en kwaliteit filmhuis-films. Zo zijn er iedere week weer mooie, ontroerende, spannende en/of komische films te zien. De titels worden wekelijks via onze website en advertenties bekendgemaakt.

Zie hieronder het meest actuele programma.

De entree voor de 50+ BIOS bedraagt € 6,95 per persoon. Dat is ruim 25% goedkoper dan normaal én u krijgt er een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers bij. Voor 3D films geldt een toeslag van € 2,50 per persoon.

Voorwaarden: Overige kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens de 50+ bios voorstellingen. U dient aan te kunnen tonen dat u 50 jaar of ouder bent. Het betreffen reguliere voorstellingen, u dient daarom aan te geven dat u gebruik wenst te maken van de 50+ BIOS korting. Tijdens officiële feestdagen en tijdens schoolvakanties zijn er geen 50+ BIOS voorstellingen. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

LET OP! Voor het seizoen van The Royal Opera House Londen 2019-2020 hebben we een Encore seizoen ingepland. Dit doen wij op een dag en tijd van regulier de 50+ BIOS. Deze Royal Opera voorstellingen zijn opgenomen tijdens de live uitzendingen en mogen wij ter kennismaking aanbieden voor maar € 15,- p.p. inclusief koffie/thee en een lekkere koek. Deze voorstellingen zijn alleen online en aan de kassa te koop. Reserveren is alleen mogelijk als de speelweek geprogrammeerd wordt waar de betreffende voorstelling in valt. Deze voorstellingen hebben dus een afwijkende toegangsprijs t.o.v. het 50+ BIOS tarief.

Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende 50+ BIOS voorstelling plaatsvindt? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte! 

Wij wensen u een prettige voorstelling!