50+ BIOS

Iedere maandag en dinsdag overdag. Op 2 tijden, keuze uit 2 films

Speciaal voor 50-plussers die van kwaliteit en gezelligheid houden heeft Hollywoud de 50+ BIOS. U kunt bij ons op maandag en dinsdag op een rustig tijdstip genieten van recente publieksfilms en kwaliteit filmhuis-films. Zo zijn er iedere week weer mooie, ontroerende, spannende en/of komische films te zien. De titels worden wekelijks via onze website en advertenties bekendgemaakt.

Zie hieronder het meest actuele programma.

De entree voor de 50+ BIOS bedraagt € 6,95 per persoon. Dat is ruim 25% goedkoper dan normaal én u krijgt er een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers bij. Voor 3D films geldt een toeslag van € 2,50 per persoon.

Voorwaarden: Overige kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens de 50+ bios voorstellingen. U dient aan te kunnen tonen dat u 50 jaar of ouder bent. Het betreffen reguliere voorstellingen, u dient daarom aan te geven dat u gebruik wenst te maken van de 50+ BIOS korting. Tijdens officiële feestdagen en tijdens schoolvakanties zijn er geen 50+ BIOS voorstellingen. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende 50+ BIOS voorstelling plaatsvindt? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte! 

Wij wensen u een prettige voorstelling!