Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

ROYAL OPERA HOUSE LIVE

LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud

In 2015 zijn we begonnen met een serie LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen. Rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud. Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidkwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom, als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres.

Helaas loopt het nu even iets anders.
Waar we eerst nog zo teleurgesteld waren over het uitstellen van Fidelio en Het Zwanenmeer, allebei publieksfavorieten en ontzettend mooie titels, valt nu ook het doek voor de rest van het lopende seizoen van The Royal Opera House.

De situatie met Covid-19 heeft ook in Engeland zware gevolgen voor het culturele leven, en het is voor The Royal Opera House helaas niet mogelijk om het huidige seizoen af te ronden. Onze live uitzendingen komen hiermee ook te vervallen, evanals de encore uitzendingen.
Ook de aankondiging voor het nieuwe seizoen 2020/2021 zal nog even op zich moeten laten wachten. Het ensemble werkt met een internationale cast. Er word achter de schermen momenteel gekeken naar het programma voor het aankomende seizoen.

Zodra wij nieuws hebben over het seizoen 2020/2021 brengen wij u hiervan op de hoogte.

Wilt u als een van de eersten nieuws van The Royal Opera House ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte! 

 

Geen film(s) gevonden