ROYAL OPERA HOUSE

LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud

In 2015 zijn we begonnen met een serie LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen. Rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud. Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidkwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom, als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres.

Ook het komende seizoen kunt u weer genieten van een absoluut hoogwaardig programma. Dit jaar LIVE vanuit the Royal Opera House en de mogelijkheid om de voorstellingen ook Encore (Live opgenomen) te bewonderen.  De opgenomen voorstellingen worden eenmalig geprogrammeerd en gaan we dit komende seizoen ter kennismaking inzetten.

Beleef het mee! 

De toegangsprijs van de Live voorstelling is inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden. Eén week voor de voorstelling kunnen wij u informeren over de exacte (pauze-)tijden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Zodra het programma 2019-2020 definitief is programmeren wij de voorstellingen en kunt u deze ook online reserveren en betalen.

Wilt u als een van de eersten nieuws van The Royal Opera House ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte! 

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Geen film(s) gevonden