Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

ROYAL OPERA HOUSE LIVE

LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud

In 2015 zijn we begonnen met een serie LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen. Rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud. Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidkwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom, als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres.

Ook het komende seizoen kunt u weer genieten van een absoluut hoogwaardig programma. Onderstaand treft u de voorstellingen van dit seizoen LIVE vanuit The Royal Opera House Londen seizoen 2019-2020. Toegangsbewijzen zijn op dit moment alleen te koop via internet of aan de kassa van Hollywoud. Zodra de voorstelling opgenomen is in de betreffende speelweek dan zijn toegangsbewijzen ook te reserveren. De toegangsprijs van de Live voorstelling is inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling.

Beleef het mee!

Wilt u als een van de eersten nieuws van The Royal Opera House ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte! 

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Klik hier voor meer informatie over de Encore voorstellingen van The Royal Opera House dit seizoen.

Geen film(s) gevonden