Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

ROYAL OPERA HOUSE ENCORE

Encore voorstellingen Royal Opera House in Londen in Service Bioscoop Hollywoud

In 2015 zijn we begonnen met een serie LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen. Rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud. Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidkwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud.

Voor het seizoen 2021-2022 gaan wij wederom een Encore seizoen aanbieden. Encore voorstellingen zijn voorstellingen die eerder opgenomen zijn, deze zijn dus niet Live.

De toegangsprijs van  Encore voorstelling is inclusief een kopje koffie/thee met iets lekkers. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen zijn op dit moment alleen te koop via internet of aan de kassa van Hollywoud. Zodra de voorstelling opgenomen is in de betreffende speelweek dan zijn toegangsbewijzen ook te reserveren.

Maak dit seizoen kennis met de mooiste Ballet en Opera Encore voorstellingen, beleef het mee!

Wilt u als een van de eersten nieuws van The Royal Opera House ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte! 

Meer informatie over de LIVE voorstellingen vanuit The Royal Opera Londen klik hier.

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Geen film(s) gevonden