Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

VROEGE VOGELS

Mogelijkheid met ontbijt voor € 2,50 extra

Speciaal voor onze Vroege Vogels een vroege voorstelling!

Voordat je gaat werken, omdat je vroeg wakker bent of gewoon omdat je er vroeg bij bent vertonen wij op een extra vroeg tijdstip een aantal films. Je kunt voor € 2,50 extra een ontbijtje nuttigen vanuit uw bioscoopstoel. U hoeft dus niet eerst thuis de ontbijttafel te dekken, maar kunt direct bij Hollywoud aanschuiven.

Het ontbijt bestaat uit:

  • Koffie of thee
  • Jus d'orange
  • Muffin
  • Hartige hap

Zodra wij een voorstelling inplannen, dan ziet u onderstaand de voorstelling waarvoor u e-tickets kunt kopen.

Wij wensen u een prettige Vroege Vogel voorstelling!

Spider-Man: No Way Home

 

Spider-Man: No Way Home We started getting visitors… from every universe. Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn. Met o.a. Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon en Marisa Tomei.

    zo 19 dec 08:00  

    

Alles op Tafel

 

Alles op Tafel Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

    

Sing 2 (NL)

 

Sing 2 (NL) In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (stemroldebuut van het legendarische muziekicoon Bono) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

    

Silverstar

 

Silverstar Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur.