Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

VROUWEN VAN NU | KBO | PCOB

Iedere 4e dinsdag van de maand een gezellige filmochtend

In verband met het Coronavirus (COVID-19), is door ons besloten dat we uit voorzorg alle Vrouwen Van Nu voorstellingen voorlopig annuleren. 
Een nieuwe datum is afhankelijk van de beslissingen van het RIVM en de overheid. 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via hollywoud@hollywoud.nl 

 

In samenwerking met Hollywoud bieden bovenstaande organisaties hun leden iedere 4e dinsdag van de maand een filmochtend aan. Dit is inclusief een drankje en een broodje na de film. Ook introducees van de leden zijn welkom.

Vrouwen Van Nu is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij. Voor meer informatie over Vrouwen van Nu kijk op www.vrouwenvannu.nl.

KBO is een Katholieke Bond van Ouderen met de volgende doelstellingen. Het ontplooien van activiteiten die de volwaardige participatie van ouderen bevorderen. Door o.a.: Individuele en collectieve belangen van de leden te behartigen.Samen te werken met organisaties en instellingen met een gelijk of aanverwant doel. Het organiseren van sociaal-culturele activiteiten.

De PCOB wil de geestelijke en materiële belangen van mensen van 50 jaar of ouder in het algemeen en die van haar leden in het bijzonder op de meest doeltreffende wijze en in de meest uitgebreide zin behartigen. een van de kerntaken is Ontmoeting: het scheppen van voorwaarden voor sociaal-culturele ontmoetingen en activiteiten, vooral op afdelingsniveau.

Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende Vrouwen Van Nu voorstelling plaatsvindt? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte! 

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Geen film(s) gevonden