Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Kleuterbioscoop Met Sinterklaasfilms


Kleuterbioscoop met de Sinterklaasfilms

Op 17 november 2019 is de volgende editie van de Kleuterbioscoop. Deze keer kun je kiezen uit twee superleuke Sinterklaasfilms. De Brief voor Sinterklaas en Waar is het Grote boek van Sinterklaas? Voor aanvang van de film zijn er diverse activiteiten voor de kleuters.
 
 

Kleuterbioscoop met Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?Voorstelling zondag 17 november 2019 10.30 uur: Inloop 10.30u, zaal 11.00u.

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden?

    

 

 

Kleuterbioscoop met De Brief voor Sinterklaas

 

Kleuterbioscoop met De Brief voor SinterklaasVoorstelling zondag 17 november 2019 11.15 uur: Inloop 11.15u, zaal 11.45u.

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman opzoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële 'Pietendag'. Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet is dat Huibert Jan en zijn 'Mammie' middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren. Gaat het Sem, Patty Pepernoot en piet Bennie lukken om de Pietendag én daarmee het Sinterklaasfeest te redden? Of komt er voor eens en altijd een einde aan het Sinterklaasfeest?