BFF-Night met 100% Coco New York


Coco kijkt allesbehalve uit naar de zomervakantie op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen.

De BFF-Night is een speciaal avondje uit voor jou en je BFF’s. Met een leuke film en een High Fris! Jongens zijn natuurlijk ook van harte welkom.

BFF-Night met 100% Coco New York

 

BFF-Night met 100% Coco New York De BFF-Night is een speciaal avondje uit voor jou en je BFF’s. Je wordt ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en tijdens de film kun je een High Fris bestellen bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen. Een super avondje uit dus! Jongens zijn natuurlijk ook van harte welkom.

De succesvolle film 100% Coco krijgt een vervolg! In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen in New York.

Toegangsprijs € 11,50 inclusief een welkomstdrankje en een High Fris. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.