High Tapas met Mi Vida


 

High Tapas & Movie met Mi Vida

 

High Tapas & Movie met Mi Vida High Tapas & Movie is een smakelijke voorstelling waarbij je tijdens de film kunt genieten van een High Tapas met verschillende soorten tapas gerechtjes. We serveren de drankjes en de gerechtjes in de filmzaal zodat je ontspannen kunt genieten van een unieke High Tapas & Movie beleving.

Inloop vanaf 15.30 uur met een welkomstdrankje. Aanvang voorstelling 16.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur, inclusief een pauze.

Inclusief een welkomstdrankje, diverse tapas gerechtjes en twee consumpties. Het is helaas niet mogelijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen.


Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?