Royal Opera House seizoen 2022/2023


    

In 2015 zijn we begonnen met een serie LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen. Rechtstreeks op het witte doek in Service Bioscoop Hollywoud. Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidkwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van Hollywoud. Kortom, als u wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij Hollywoud aan het juiste adres.

Ook het komende seizoen kunt u weer genieten van een absoluut hoogwaardig programma, zowel LIVE als ENCORE. Klik hier voor de voorstellingen van dit seizoen LIVE vanuit The Royal Opera House Londen seizoen 2022-2023. Toegangsbewijzen zijn op dit moment alleen te koop via internet of aan de kassa van Hollywoud. Zodra de voorstelling opgenomen is in de betreffende speelweek dan zijn toegangsbewijzen ook te reserveren. De toegangsprijs van de Live voorstelling is inclusief 2 consumpties. Tijdens de pauze serveren wij een hapje. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling.

Wilt u als een van de eersten nieuws van The Royal Opera House ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte!