Stoute Ladies Night (18+) Onze Jongens In Miami


Stoute Ladies Night (18+) met Onze jongens in Miami

 

Stoute Ladies Night (18+) met Onze jongens in Miami (Starttijd zaalprogramma) Op 29 en 30 januari 2020 is er weer een gezellige Ladies Night in Hollywoud, maar dit keer met een stout tintje...Oelala! We vertonen dan de heetste Ladies Night film van het nieuwe jaar: Onze Jongens in Miami.

Zoals altijd staan bij binnenkomst de welkomstdrankjes klaar en zijn er in de foyer allerlei leuke stands op het gebied van lifestyle & beauty te bezoeken. Voorafgaand aan de film zijn in de loterij mooie prijzen te winnen.
Wij zorgen voor de verrassingen, zorg jij voor de vriendinnen? Let op: deze avond is niet geschikt voor bezoekers jonger dan 18 jaar.


Toegangsprijs € 14,00. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling.

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.