KLEUTERBIOSCOOP

Met activiteiten, kidtray en filmdiploma

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom heeft Hollywoud voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt wat zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop krijgen ze een echt filmdiploma mee naar huis.

Natuurlijk mogen kleuters hun lievelingsknuffel meenemen!

Inloop met diverse activiteiten vanaf een half uur voor aanvangstijd van de voorstelling. Gereserveerde toegangsbewijzen dienen uiterlijk een week van tevoren afgehaald te worden.

Zodra wij een kleuterbioscoop inplannen, dan ziet u onderstaand de kleuterbioscoop waarvoor u e-tickets kunt kopen. Op dat moment is het alleen mogelijk tickets online te kopen en dus niet online, aan de kassa of telefonisch te reserveren.  Zodra de voorstelling opgenomen is in de betreffende speelweek dan zijn toegangsbewijzen ook te reserveren.

Wilt u als een van de eersten weten wanneer de volgende Kleuterbioscoop plaatsvindt? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte!

Wij wensen u een prettige voorstelling!