Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

VIP LOUNGE & BALKONS

Een extra luxe bioscoopervaring

Algemeen
Onze VIP balkons zijn in alle 4 de zalen uitgerust met comfortabele tweepersoons VIP seats met alle comfort en service die nodig zijn om u een extra luxe bioscoopervaring te geven. Als VIP gast bent u vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling welkom in onze exclusieve VIP lounge op de bovenste verdieping. De inrichting en de verlichting zorgen voor een aangename, ontspannen sfeer. U kunt direct gebruik maken van het all-in arrangement. Voor aanvang van de film wordt u persoonlijk begeleid naar de voor u gereserveerde comfortabele VIP seat. U krijgt een korte uitleg over het geautomatiseerde bestelsysteem waarmee u tijdens de film uw keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment dranken en hapjes. Uw bestelling wordt bij u gebracht en u geniet ontspannen van de film.

U bent één uur voor de voorstelling welkom op de VIP lounge. Gedurende dit uur en tijdens de voorstelling zijn alle hapjes en drankjes inbegrepen. Bij Hollywoud is een VIP arrangement een all-in concept en zorgt voor een speciale beleving. (Lees ook de VIP huisregels hieronder)

Bestellen en betalen 
Om het voor u nog comfortabeler te maken, hoeft u niet meer aan de kassa in de rij te staan, omdat u direct uw VIP- arrangement kunt kopen. Bij iedere film is een VIP-arrangement mogelijk. Na de keuze van de film en de tijd, kunt u aangeven dat u een VIP-arrangement wenst. Deze zijn alleen per 2 of een veelvoud hiervan te kopen. Na afronding van de bestelling en de betaling hiervan, ontvangt u een E-ticket die zelf kunt scannen bij de aanwezige ticketzuil in de foyer. U kunt zich één uur voor de voorstelling melden bij onze servicemedewerker, dan begeleiden wij u naar de VIP lounge. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en kan genieten van een goede sfeer. Daarom hanteren wij onderstaande VIP huisregels.

VIP Huisregels:
• Per half uur kan maximaal één alcoholisch drankje per persoon worden besteld.
• Alcoholgebruik is toegestaan, alcoholmisbruik niet.
• Buiten het VIP arrangement zijn geen consumpties te koop.
• Aanwijzingen van het personeel dienen direct te worden opgevolgd.
• Bij wangedrag en/of overmatig alcoholgebruik is het personeel gerechtigd om de alcoholische dranken stop te zetten en/of u uit de bioscoop te verwijderen.
• Wij werken volgens een ‘fair use policy’.
Dit is een aanvulling op onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Wij wensen u alvast een fijne VIP beleving!