VIP CADEAUBON

Ervaar de bioscoop als echte VIP!

Een mooi cadeau ontvangen?
Onze VIP balkons zijn in alle 4 de zalen uitgerust met comfortabele tweepersoons VIP seats met alle comfort en service die nodig zijn om u een extra luxe bioscoopervaring te geven. Als VIP gast bent u vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling welkom in onze exclusieve VIP lounge op de bovenste verdieping. Een VIP cadeaubon kunt u inwisselen voor een VIP arrangement voor maximaal 2 personen. De inrichting en de verlichting zorgen voor een aangename, ontspannen sfeer. U kunt direct gebruik maken van het all-in arrangement. Voor aanvang van de film wordt u persoonlijk begeleid naar de voor u gereserveerde comfortabele VIP seat. U krijgt een korte uitleg over het geautomatiseerde bestelsysteem waarmee u tijdens de film uw keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment dranken en hapjes. Uw bestelling wordt bij u gebracht en u geniet ontspannen van de film. Meer informatie over onze VIP arrangementen terft u hier.

Bij Hollywoud is een VIP arrangement een speciale beleving. Het all-in concept betekent dat u onbeperkt drankjes en hapjes kunt bestellen.

Inwisselen van de VIP Cadeaubon?
U kunt deze alleen aan de kassa van Service Bioscoop Hollywoud inleveren. Op dit moment zijn onze Software ontwikkelaars druk bezig om ook dit geautomatiseerd te laten verlopen. Indien dit gereed is informeren wij u direct.